Rhapsody of the Seas - Royal Caribbean

Rhapsody of the Seas

Reizen met de Rhapsody of the Seas voelt als thuiskomen. Waar sommige cruiseschepen meer lijken op een drijvende stad, voelt Rhapsody als een luxe en comfortabel vakantiehuis waar het je aan niets ontbreekt. Na een dag vol excursies is het hier puur ontspannen.

De Rhapsody of the Seas maakt onderdeel uit van de Vision-klasse van het familievriendelijke Royal Caribbean. Het cruiseschip biedt ruimte aan ruim 2.400 passagiers. Het is daarmee wat kleiner dan andere cruiseschepen uit de cruiserederij, maar voelt daardoor des te intiemer en het maakt ook dat de service aan boord van het hoogste niveau is. De ruim 1.200 hutten aan boord zijn van alle gemakken voorzien en je kunt vanaf het 12 dekken tellende cruiseschip op vele plekken genieten van de meest schitterende uitzichten.

Net als andere cruiseschepen van Royal Caribbean heeft ook de Rhapsody of the Seas alles in huis voor de sportievelingen onder ons. De befaamde klimwand ontbreekt ook hier niet. Door het uitgebreide fitnesscentrum hoef je je sportschoolroutine niet te onderbreken en je kunt zelfs onder het genot van een briesje en de vroege ochtendzon je rondjes rennen over het hardloop track. Uiteraard is er ook hier aan de jongere opvarenden gedacht. Je kleintjes zullen niet meer weg willen uit de Ocean’s Adventure Club en tieners kunnen lekker rondhangen in de speciaal voor hen ingerichte lounge. Als de zon onder gaat, is het lastig kiezen uit al het vermaak dat Rhapsody of the Seas te bieden heeft. Wordt het een show? Lekker uitgebreid uit eten in een van de toprestaurants of toch een film in de buitenbioscoop? Een ding is zeker: jij hebt met jouw gezin heeft een geweldige cruise op de Rhapsody of the Seas.

Schip kenmerken

Tewaterlating1997
 Passagiers2435
Bemanningsleden766
Dekken12
Breedte
32
m
Lengte
279
m
Gewicht
78491
BT
Snelheid
22
kn

Rhapsody of the Seas

Ontspan in het overdekte solarium, bekijk een Broadway-show en geniet van het eindeloze uitzicht op de oceaan door grote panoramavensters. Een cruise op de Rhapsody of the Seas is een ervaring om nooit meer te vergeten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet van livemuziek, themafeesten, de nachtclub Viking Crown Lounge en op Las Vegas geïnspireerde shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen