Voyager of the Seas

Durf jij het aan? Tegen elkaar racen in de Perfect Storm duoglijbaan, glow-in-the-dark lasergamen in the Battle for Planet Z of surfen in de Flowrider? Of heb je behoefte aan wat minder actie en wat meer ontspanning? Want een massage in de spa, wandelen over de Royal Promenade of dineren bij een toprestaurant behoren ook allemaal tot de mogelijkheden op dit droomschip: de Voyager of the Seas.

De Voyager of the Seas is het belangrijkste cruiseschip uit de Voyager-klasse van Royal Caribbean. Het is een van de meest indrukwekkende cruiseschepen van de familievriendelijke cruiserederij. Een van de grote voordelen van het cruiseschip is dat zelfs de binnenhutten live zicht op zee hebben met dank aan de virtual balconies. Het hart van het cruiseschip wordt gevormd door de schitterend verlichte Royal Promenade. Winkels, café's, live muziek en dansfeestjes; het is de place to be op dit fantastische cruiseschip.

Woorden schieten te kort om alle faciliteiten en entertainment aan boord van de Voyager of the Seas te omschrijven. Werkelijk álles is hier mogelijk. Van schaatsen op een heuse ijsbaan tot zwembadfeestjes, kunstveilingen en cupcake masterclasses. Je cruise met dit schip voelt niet als een droom, het ís een droom!

Schip kenmerken

Tewaterlating1999
 Passagiers3138
Bemanningsleden1181
Dekken15
Breedte
39
m
Lengte
311
m
Gewicht
138000
BT
Snelheid
22
kn

Voyager of the Seas

Surf op de golven van de Flowrider, sta versteld van de schaatskunsten tijdens de ijsshow of geniet van het uitzicht vanuit de jacuzzi die 30 meter boven het wateroppervlak hangt. Voyager of the Seas is het perfecte alternatief voor zowel de actieve reiziger als de relaxte toeschouwer.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Laat je vermaken door musicals, stand-up comedians en goochelshows. Livemuziek, een nachtclub, een karaokebar en een schaatsshows. Je zult je niet snel vervelen of de Voyager of the Seas.

Wij vonden

Andere zusterschepen