Odyssey of the Seas

Odyssey of the Seas

Odyssey of the Seas is met recht een ware gamechanger te noemen. Dit gloednieuwe cruiseschip van Royal Caribbean is het allereerste Quantum Ultra-klasse cruiseschip dat ook bestemmingen in Noord-Amerika en Europa aandoet. Laat je meeslepen door onvergetelijke ervaringen, uitbundige entertainment en exclusieve diners en beleef een cruisevakantie van het hoogste niveau aan boord van Odyssey of the Seas.

Odyssey of the Seas is een van de nieuwste en meest indrukwekkende schepen van Royal Caribbean. Het schip biedt plaats aan ruim 4.000 passagiers en beschikt over fantastisch luxueuze hutten. Ga je op cruisevakantie met kinderen, boek dan zeker een Family Suite met onder andere een glijbaan en whirlpool! Ook het grote aanbod aan activiteiten aan boord van Odyssey of the Seas is het benoemen waard. Van surfen op de Flowrider tot lasertag, botsauto's en talloze waterglijbanen, aan avontuur geen gebrek! Voor een momentje ontspanning laat je jezelf in de watten leggen in de spa of leef je lekker uit in de fitness. 's Avonds geef je je smaakpapillen een boost in een van de vele restaurants, waar je geniet van heerlijke wereldkeukens. Een cruise met Royal Caribbean's Odyssey of the Seas is er een voor in de boeken!

Schip kenmerken

Tewaterlating2020
 Passagiers4180
Bemanningsleden1500
Dekken18
Breedte
41
m
Lengte
348
m
Gewicht
167800
BT
Snelheid
22
kn

Odyssey of the Seas

Zoek je volgende bestemming vanaf de North Star-gondel, test de skydiving-simulator Ripcoord of voel je jong in een botsauto. Tijdens een cruise op de Odyssey of the Seas is het moeilijk om de tijd te vinden om rustig te ontspannen bij het zwembad.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Bij Royal Caribbean draait het om entertainment. Laat je bij Two70 vermaken met acrobaten, filmprojecties in 270 graden en robotgestuurde schermen.

Wij vonden

Andere zusterschepen