Allure of the Seas - Royal Caribbean

Allure of the Seas

Allure of the Seas is één van de grootste, nieuwste en meest ongelooflijke cruiseschepen op zee. Spannende activiteiten, verrassend entertainment, luxe staterooms en talloze eetgelegenheden variërend van betaalbaar tot luxe, welkom aan boord van Allure of the Seas.

De Allure of the Seas is het nieuwste Oasis-klasse cruiseschip van Royal Caribbean. Er zijn een tal van innovatieve kenmerken en faciliteiten aan boord, zoals de eerste Starbucks®, de Broadway hit Chicago en het luchtacrobatiek in het AquaTheater. Avonturiers kunnen zich wagen aan een surfsessie op de Flowrider ® of vliegen over het schip op de eerste zipline op zee. Of trotseer de rotsklimwand en draai je mooiste pirouette op de ijsbaan. Ook aan ontspanning ontbreekt het je aan niets aan boord van Allure of the Seas. Trakteer jezelf op pure verwennerij in het luxe wellness complex, geniet van culinaire hoogstandjes in diverse restaurants en vergaap je aan de spetterende theatershows. Kortom, Allure of the Seas biedt de ultieme cruisevakantie voor de gehele familie.

Schip kenmerken

TewaterlatingApril 2010
 Passagiers5400
Bemanningsleden2150
Dekken18
Breedte
47
m
Lengte
361
m
Gewicht
225282
BT
Snelheid
23,80
kn

Allure of the Seas

Het gaat er niet echt om de grootste te zijn - dat is toevallig wat nodig is om veel mensen, zonder compromissen, veel te bieden. Welkom aan boord van Allure of the Seas en 's werelds grootste klasse cruiseschepen. Meer dan 20 restaurants, een weelderig park en zeven wijken wachten op je.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Broadway-shows, ijsshows en watershows - Royal Caribbean heeft entertainment op zee uitgevonden.

Wij vonden

Andere zusterschepen