Oasis of the Seas

Oasis of the Seas

Oasis of the Seas was de eerste aanwinst in Royal Caribbean's Oasis-klasse en heeft cruisevakanties voor eens en altijd veranderd! Het extravagante cruiseschip beschikt over een enorm aanbod aan entertainment, actie en innovatieve snufjes. Van een surfsimulator tot drankjes bestellen bij de robot bartender in de Bionic Bar en de leukste feestjes, de vakantiemodus staat hier dag en nacht aan!

Maak je klaar voor een heuse battle met glow-in-the-dark lasertag, ontrafel het mysterie van de gloednieuwe Royal Escape Room en race van de talloze waterglijbanen. Zoals alle schepen van Royal Caribbean is ook Oasis of the Seas perfect voor een gezinsvriendelijke cruisevakantie. Maar niet alleen de jongste reizigers beleven hier de vakantie van hun dromen. Ook voor volwassenen is Oasis of the Seas een waar paradijs te noemen. Trakteer jezelf een moment van ontspanning in de luxe Vitality Spa, haal je PADI brevet bij de gecertificeerde duikschool en beproef je geluk in het Casino Royale. Voor een culinair avondje uit heb je keuze uit talloze restaurants met diverse wereldkeukens en topchefs. Honger lijden is geen optie!

Schip kenmerken

TewaterlatingApril 2009
 Passagiers5400
Bemanningsleden2150
Dekken18
Breedte
47
m
Lengte
361
m
Gewicht
225282
BT
Snelheid
23,80
kn

Oasis of the Seas

Het gaat er niet echt om de grootste te zijn - dat is toevallig wat nodig is om veel mensen, zonder compromissen, veel te bieden. Welkom aan boord van Oasis of the Seas en 's werelds grootste klasse cruiseschepen. Meer dan 20 restaurants, een weelderig park en zeven wijken wachten op je.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Broadway-shows, ijsshows en watershows - Royal Caribbean heeft entertainment op zee uitgevonden.

Wij vonden

Andere zusterschepen