Wonder of the Seas - Royal Caribbean

Wonder of the Seas

Het gloednieuwe Wonder of the Seas is 's werelds grootste cruiseschip - en misschien ook de meest extravagante. Het vijfde schip van de Oasis-klasse van Royal Caribbean is maar liefst 362 meter lang en biedt plaats aan wel 6.988 passagiers. In vergelijking met de andere Oasis-klasse schepen uit de vloot, is Wonder of the Seas uitgerust met niet zeven maar acht verschillende thema buurten. Daarnaast zijn er nog vele extra faciliteiten aan boord, zoals waterglijbanen, een breed scala aan entertainment en luxe wereldrestaurants.

Wonder of the Seas beschikt over 2.744 hutten, waaronder niet alleen de standaard binnen- en buitenhutten, maar ook luxe Royal Loft Suites en Ultimate Family Suites met een glijbaan van de kinderkamer naar de woonkamer!

Net als op de andere Oasis-klasse schepen van Royal Caribbean is ook Wonder of the Seas uitgerust met een flinke dosis luxe en innovatie. Bestel een lekker drankje bij de gerobotiseerde bartenders in de Bionic Bar, leer surfen op de FlowRider of doe lekker actief op de rotsklimwand, zipline, ijsbaan of natuurlijk in het waterpark. Honger gekregen? Wonder of the Seas beschikt over maar liefst 21 restaurants met talloze verschillende wereldkeukens en diverse bars en lounges. Maar ook een luxueus wellness complex, sport zone en talloze theaters vind je aan boord van Wonder of the Seas. Hier kan geen vakantie tegenop!

Schip kenmerken

Tewaterlating2022
 Passagiers6988
Bemanningsleden2394
Dekken18
Breedte
64
m
Lengte
362
m
Gewicht
228081
BT
Snelheid
22
kn

Wonder of the Seas

Welkom aan boord van Wonder of the Seas, 's werelds grootste cruiseschip! Dit drijvende resort heeft acht unieke 'wijken' met verschillende functies en voorzieningen. Meer dan 20 restaurants, een onderwaterwereld, een weelderig park en een AquaTheater wachten op je!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Artiesten van wereldklasse verlichten het podium avond na avond met originele producties in het Royal Theater, adembenemende ijsshows en watershows. Of ga naar Music Hall en zit op de eerste rij bij coverbands die rocken als nooit tevoren. Bij Royal Caribbean draait het om entertainment.

Wij vonden

Andere zusterschepen