Independence of the Seas - Royal Caribbean

Independence of the Seas

Stap aan boord van de Independence of the Seas en je voelt direct alle stress van je afglijden. Zoals je mag verwachten van een van de luxere cruiseschepen van Royal Caribbean, biedt de Independence of the Seas entertainment van de bovenste plank. Van een surfsimulator tot een aquazone, van trampolinespringen met een VR-bril in de Skypad tot een geweldige klimmuur.

De Independence of the Seas is een van de cruiseschepen uit de Freedom-klasse. Deze klasse staat bekend om de vele innovatieve faciliteiten. De Independence of the Seas heeft ruimte voor bijna 4.000 passagiers. Het hart van het cruiseschip wordt gevormd door de Royal Promenade, waar elk denkbaar vermaak te vinden is. Zo is er een theater met Broadway shows, luxe winkels en tal van bars en restaurants.

Zoals elk cruiseschip van de Royal Caribbean is ook de Independence of the Seas helemaal ingericht op gezinnen. Je kinderen zijn niet weg te krijgen bij de Adventure Ocean Club. Van hoelahoepen tot wetenschappelijke proefjes doen tot gamen: hier is alles mogelijk. De allerkleinsten hebben een fijne tijd in de kinderopvang Royal Babies and Tots Nursery. Terwijl de ouders een duik nemen in een van de fijne zwembaden, zich laten verwennen in de spa of samen genieten culinaire hoogstandjes in een van de vele restaurants. Kom genieten van al het moois dat de Independence of the Seas te bieden heeft voor jouw cruisevakantie.

Schip kenmerken

Tewaterlating2008
 Passagiers3700
Bemanningsleden1360
Dekken15
Breedte
39
m
Lengte
339
m
Gewicht
160000
BT
Snelheid
22
kn

Independence of the Seas

Surf op de golven van de Flowrider, sta versteld van de schaatskunsten tijdens de ijsshow of geniet van het uitzicht vanuit de jacuzzi die 30 meter boven het wateroppervlak hangt. Independence of the Seas is het perfecte alternatief voor zowel de actieve als de relaxte reiziger.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Laat je vermaken door musicals, stand-up comedians en goochelshows. Livemuziek, een nachtclub, een karaokebar en schaatsshows. Je zult je niet snel vervelen of de Independence of the Seas.

Wij vonden

Andere zusterschepen