Vision of the Seas - Royal Caribbean

Vision of the Seas

Lekker eten, genieten van sprankelende shows, dobberen in het zwembad. Een cruise met de Vision of the Seas staat garant aan maximaal ontspannen. Op dit comfortabele cruiseschip van Royal Caribbean voel je je snel thuis en ga je je geen seconde vervelen. 

Vision of the Seas is het laatste cruiseschip uit de Vision klasse van het familievriendelijke Royal Caribbean. Het is een prettig schip met plek voor ongeveer 2.500 passagiers. Het hoogtepunt van het cruiseschip is het zogeheten Centrum. Binnen dit futuristische, vijf decks hoge hart van het cruiseschip vind je vrijwel het gehele aanbod aan entertainment en restaurants. Overdag baadt het Centrum in het zonlicht dankzij de indrukwekkende glazen koepel.

Net als alle andere schepen van Royal Caribbean is ook de Vision of the Seas van alle gemakken voorzien. Ook hier ontbreekt de fameuze klimwand niet, net als twee ruime zwembaden en een schitterend solarium. ‘s Avonds wordt het lastig kiezen uit alle topklasse restaurants dat de Vision of the Seas aanbiedt. Wordt het een culinair avondje uit? Dansen bij livemuziek? Of toch een film kijken onder de sterrenhemel in de buitenbioscoop? Waar je ook voor kiest, je bent verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Schip kenmerken

Tewaterlating1998
 Passagiers2435
Bemanningsleden766
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
279
m
Gewicht
78491
BT
Snelheid
22
kn

Vision of the Seas

Ontspan in het overdekte solarium, bekijk een Broadway-show en geniet van het eindeloze uitzicht op de oceaan door grote panoramavensters. Een cruise op de Vision of the Seas is een ervaring om nooit meer te vergeten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet van livemuziek, themafeesten, de nachtclub Viking Crown Lounge en op Las Vegas geïnspireerde shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen