Ovation of the Seas - Royal Caribbean

Ovation of the Seas

Op Ovation of the Seas kom je ogen en oren tekort. Dit cruiseschip barst namelijk van de bijzonderheden. Van een immense kunstcollectie tot de North Star, een glazen capsule die jou ver boven het schip tilt voor een spectaculair uitzicht. En rolschaatsen, in de botsauto’s of skydiven? Allemaal mogelijk aan boord van de Ovation of the Seas

Ovation of the Seas is het derde cruiseschip uit de Quantum-klasse van Royal Caribbean. Een groots cruiseschip met 18 dekken, gebouwd in 2016. Het is maar liefst 348 meter lang en 41 meter breed. Er kunnen dan ook meer dan 4.000 gasten mee. Veel binnenhutten zijn uitgerust met opmerkelijke virtual balconies, waardoor je het idee hebt van uitzicht op zee ook al heb je een binnenhut. Andere hutten hebben ramen van vloer tot plafond - de zon in de zee zien zakken vanuit je bed was nog nooit zo makkelijk. Alle denkbare voorzieningen zijn aan boord aanwezig. Van 25 eetgelegenheden tot casino tot spa. 

Het nachtleven op Ovation of the Seas is ongelooflijk veelzijdig. Geniet van de muziek in de jazzclub, leef je uit in de karaokebar of laat je een cocktail inschenken door een robot in de Bionic bar. In het theater kun je verschillende Broadway musicals bezoeken. Meer zin in een film? Dan is de buitenbioscoop echt iets voor jou. Onder de sterrenhemel en drankje erbij. Ook kinderen hebben de tijd van hun leven tijdens deze cruisevakantie. Daar zorgen de Kids Club met geweldige animatie, het waterspeelparadijs, en de gamehal Arcade wel voor. Op Ovation of the Seas hebben jong en oud plezier.

Schip kenmerken

Tewaterlating2016
 Passagiers4180
Bemanningsleden1500
Dekken16
Breedte
41
m
Lengte
348
m
Gewicht
167800
BT
Snelheid
22
kn

Ovation of the Seas

Zoek je volgende bestemming vanaf de North Star-gondel, test de skydiving-simulator Ripcoord van iFly of voel je jong in een botsauto. Tijdens een cruise op de Ovation of the Seas is het moeilijk om de tijd te vinden om rustig te ontspannen bij het zwembad.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Bij Royal Caribbean draait het om entertainment. Laat je bij Two70 vermaken met acrobaten, filmprojecties in 270 graden en robotgestuurde schermen.

Wij vonden

Andere zusterschepen