Anthem of the Seas - Royal Caribbean

Anthem of the Seas

Op Anthem of the Seas ga je niet op reis, maar op avontuur. Op dit hypermoderne innovatieve cruiseschip val je van de ene verbazing in de andere. Boots een heuse parachutesprong na, geniet van een 360 graden panorama uitzicht op 100 meter hoogte of volg een trapeze-les in het Seaplex. Niets is onmogelijk aan boord van Anthem of the Seas.

Anthem of the Seas is het tweede cruiseschip uit de Quantum-klasse van het familievriendelijke Royal Caribbean. Het beschikt over ruim 2.090 hutten voor meer dan 4.000 gasten. Een groot deel van de binnenhutten beschikt over een van de unieke virtual balconies van Royal Caribbean. Zo heb je zelfs in een binnenhut uitzicht op zee! Een wandeling door dit cruiseschip is een belevenis op zich. Vergaap je aan Gigi, de tweedeks hoge giraffe, laat de lichtjes van een gigantische kroonluchter knipperen op het ritme van je hart of bewonder de glitter en glamour van de Royal Esplanade in het hart van het cruiseschip.

Iedereen vermaakt zich op de Anthem of the Seas, maar gezinnen zullen zeker aan hun trekken komen. Ga zwemmen in een van de 4 zwembaden, surfen in de surfsimulator of rolschaatsen, in de botsauto’s of zelfs naar een circusschool in het Seaplex, het grootste indoor entertainment centrum op zee. Jouw gezin gaat een cruisevakantie met de Anthem of the Seas nooit vergeten.

Schip kenmerken

Tewaterlating2015
 Passagiers4180
Bemanningsleden1500
Dekken18
Breedte
41
m
Lengte
348
m
Gewicht
167800
BT
Snelheid
22
kn

Anthem of the Seas

Zoek je volgende bestemming vanaf de North Star-gondel, test de skydiving-simulator Ripcoord of voel je jong in een botsauto. Tijdens een cruise op de Anthem of the Seas is het moeilijk om de tijd te vinden om rustig te ontspannen bij het zwembad.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Bij Royal Caribbean draait het om entertainment. Laat je bij Two70 vermaken met acrobaten, filmprojecties in 270 graden en robotgestuurde schermen.

Wij vonden

Andere zusterschepen