Quantum of the Seas - Royal Caribbean

Quantum of the Seas

Quantum of the Seas is zo’n cruiseschip van Royal Caribbean waar je u tegen zegt. Geweldige entertainment, culinaire hoogstandjes, ultieme ontspanning. Of je nu een shopaholic bent, een sportieveling, dol bent op lekker eten en drinken of graag een gokje waagt: op Quantum of the Seas heeft iedereen het naar zijn zin. 

Quantum of the Seas is gebouwd in 2002 en grondig gerenoveerd in 2016, zodat het aan alle moderne eisen voldoet die cruisegangers stellen op het gebied van luxe en comfort. Met een lengte van 348 meter en een breedte van 42 meter biedt dit cruiseschip ruimte aan meer dan 4.000 gasten. Zoals op veel andere cruiseschepen van Royal Caribbean hebben de binnenhutten een virtueel balkon, waardoor het lijkt alsof je uitzicht op zee hebt. Voor alle hutten van Quantum of the Seas geldt dat ze smaakvol ingericht zijn en ruim van opzet. 

Op de Quantum of the Seas is er van 's morgens vroeg tot 's avonds vanalles te doen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is op het cruiseschip aanwezig. Een robot die een cocktail voor je maakt? Check. Een skydiving simulator? Check. Een indoor recreatieruimte waar je rolschaatst, een potje basketbal speelt of in de botsauto’s stapt? Check. Natuurlijk zijn ook de meer traditionele voorzieningen ruimschoots aanwezig. Van een winkelpromenade tot uitgebreide fitnessmogelijkheden, een casino en een spa waar je je van top tot teen kunt laten verwennen. Van een cruisevakantie met de Quantum of the Seas kom je als nieuw terug. 

Schip kenmerken

Tewaterlating2014
 Passagiers4180
Bemanningsleden1500
Dekken16
Breedte
41
m
Lengte
348
m
Gewicht
167800
BT
Snelheid
22
kn

Quantum of the Seas

Zoek je volgende bestemming vanaf de North Star-gondel, test de skydiving-simulator Ripcoord van iFly of voel je jong in een botsauto. Tijdens een cruise op de Quantum of the Seas is het moeilijk om de tijd te vinden om rustig te ontspannen bij het zwembad.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Bij Royal Caribbean draait het om entertainment. Laat je bij Two70 vermaken met acrobaten, filmprojecties in 270 graden en robotgestuurde schermen.

Wij vonden

Andere zusterschepen