Utopia of the Seas

Utopia of the Seas

Utopia of the Seas - Perfect Day at Coco

Cruise naar de Caribbean vanaf juli 2024

Royal Caribbean breidt haar Oasis-klasse uit met een nieuwe blikbanger: Utopia of the Seas. Net zoals de andere schepen uit deze klasse, zal ook Utopia of the Seas voorzien zijn van de nieuwste, innovatieve technologie√ęn en extravagante voorzieningen. Daarnaast wordt het schip de eerste in de Oasis-klasse dat aangedreven wordt door de duurzame brandstof LNG. Het schip wordt momenteel gebouwd door de Franse scheepswerf Chantiers de l‚ÄôAtlantique. Je kunt nu alvast je cruisevakantie boeken en vertrekken vanaf juli 2024 vanuit Port Canaveral. Boek onderstaand direct je hut op √©√©n van de eerste afvaarten.

Utopia of the Seas

¬†Royal Caribbean breidt haar Oasis-klasse uit met een nieuwe blikbanger: Utopia of the Seas. Net zoals de andere schepen uit deze klasse, zal ook Utopia of the Seas voorzien zijn van de nieuwste, innovatieve technologie√ęn en extravagante voorzieningen. Daarnaast wordt het schip de eerste in de Oasis-klasse dat aangedreven wordt door de duurzame brandstof LNG. Het schip wordt momenteel gebouwd door de Franse scheepswerf Chantiers de l‚ÄôAtlantique en zal naar verwachting in de zomer van 2024 haar eerste vaart maken.

Na de splinternieuwe Icon of the Seas wordt Utopia of the Seas het tweede schip van Royal Caribbean dat zal worden aangedreven voor vloeibaar aardgas. Dit aardgas (LNG) is de schoonste fossiele brandstof beschikbaar voor cruiseschepen. Samen met nog meer milieuvriendelijke innovaties, zoals walstroomaansluiting en afvalwarmteterugwinningsystemen, zet de LNG-technologie Utopia of the Seas op de kaart als een van de meest duurzame cruiseschepen van Royal Caribbean. Utopia of the Seas wordt het zesde schip in de Oasis-klasse en wordt net als haar zusterschepen uit deze klasse uitgerust met waanzinnige faciliteiten. Van de kenmerkende FlowRider surfsimulator en de Ultimate Abyss wildwaterglijbaan tot luxe restaurants met een grote diversiteit aan wereldkeukens ‚Äď Utopia of the Seas brengt het ultieme vakantiegevoel aan boord.

Schip kenmerken

Tewaterlating2024
 Passagiers6788
Bemanningsleden2394
Dekken17
Gerenoveerd
2024
Lengte
362
m
Gewicht
236857
BT
Snelheid
22
kn

Utopia of the Seas

Stap aan boord van de Utopia of the Seas, de grootste klasse cruiseschepen ter wereld! Dit drijvende resort heeft acht verschillende 'wijken', elk met zijn eigen unieke kenmerken en voorzieningen. Op dit schip vind je meer dan 20 restaurants, een onderwater wonderland, een levendig park en het prachtige AquaTheater. Je onvergetelijke reis begint hier!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Bereid je voor op een wereld vol met leuke dingen! Theateroptredens, livemuziek, optredens van comedians, spannende duikshows en prachtige schaatsshows, je vindt het allemaal op Utopia of the Seas.

Andere zusterschepen