Serenade of the Seas - Royal Caribbean

Serenade of the Seas

Als er iets is dat je bij blijft na een cruise met de Serenade of the Seas is het het uitzicht wel. Of je nou in de spa bent, in een van de vele restaurants of gewoon in de lift. Overal waar je bent op dit magnifieke cruiseschip heb je schitterende vergezichten.

De Serenade of the Seas is het derde cruiseschip uit de Radiance-klasse van Royal Caribbean. De wat geringere omvang van dit geliefde cruiseschip zorgt ervoor dat je snel je weg weet te vinden aan boord. Bij de bouw van het cruiseschip is ruim 24.000 vierkante meter glas gebruikt. Het maakt het cruiseschip licht en ruimtelijk en brengt de schitterende natuur van buiten letterlijk naar binnen.

De Serenade of the Seas biedt volop vermaak tijdens je cruisevakantie. Er is een klimwand en een fitnessruimte. Maar ook een minigolfbaan en maar liefst drie zwembaden. Het grootste zwembad heeft een uitschuifbaar dak. Zo kun je al ronddobberend genieten van een ondergaande zon. De foodies onder ons kunnen aan boord ook hun hart ophalen. Fantastisch Aziatisch eten, authentiek Italiaans en voor wie echt culinair wil genieten is er een plekje aan de Chef’s Table. Over je kinderen hoef je geen zorgen te maken. Die vermaken zich in de Adventure Ocean club, op het basketbalveld of gamend in de arcadehal. En misschien is dit wel de kans om eindelijk die salsales te nemen, Spaans te leren of een kookles te volgen. Ook dat kan aan boord van de Serenade of the Seas.

Schip kenmerken

Tewaterlating2003
 Passagiers2300
Bemanningsleden859
Dekken13
Breedte
32
m
Lengte
293
m
Gewicht
90090
BT
Snelheid
25
kn

Serenade of the Seas

Ontspan in de fantasierijke inrichting van het overdekte solarium, bekijk een Broadway-show en ervaar de sfeer van het klassieke Amerikaanse jacht dat de inspiratie was voor de creatie van de Serenade of the Seas. Je bent hier welkom om het beste van de iets grotere schepen van Royal Caribbean te ervaren die zijn uitgerust met een exclusiever pakket.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Livemuziek, themafeesten, bioscoop en op Las Vegas-geïnspireerde shows in het grote theater. Serenade of the Seas verveelt nooit.

Wij vonden

Andere zusterschepen