Brilliance of the Seas - Royal Caribbean

Brilliance of the Seas

Op Brilliance of the Seas kom je gegarandeerd tot rust tijdens jouw cruisevakantie. Waar je je ook bevindt op dit luxueuze schip, het uitzicht is schitterend. Net als op de andere schepen van Royal Caribbean is aan iedereen gedacht op Brilliance of the Seas. Dineren in toprestaurants, fantastische shows en ruime keuze aan sportactiviteiten. Alles is mogelijk. 

Brilliance of the Seas is het tweede cruiseschip uit de Radiance-klasse van het familievriendelijke Royal Caribbean en biedt ruimte aan zo'n 2.300 passagiers. Omdat het wat kleiner van omvang is dan andere cruiseschepen van deze cruiserederij is de sfeer gemoedelijker en minder overweldigend. Brilliance of the Seas staat bekend om het fenomenale uitzicht dat je vanaf bijna elke plek op dit cruiseschip hebt. Het negen-deks hoge atrium van het cruiseschip is volledig omringd door glas en zelfs vanuit de lift heb je uitzicht op zee. 

Zoals elk cruiseschip van Royal Caribbean is ook Brilliance of the Seas een feest voor gezinnen en families. Zo is er een klimmuur, een minigolfbaan, Broadway shows en meerdere zwembaden. Ook aan de allerkleinste rezigers is gedacht; jonge kinderen vermaken zich dagenlang bij de Adventure Ocean Club of de Tots en Babies opvang terwijl jij je lekker laat pamperen in de spa.

Schip kenmerken

Tewaterlating2002
 Passagiers2300
Bemanningsleden859
Dekken13
Breedte
32
m
Lengte
293
m
Gewicht
90090
BT
Snelheid
25
kn

Brilliance of the Seas

Ontspan in de fantasierijke inrichting van het overdekte solarium, bekijk een Broadway-show en ervaar de sfeer van het klassieke Amerikaanse jacht dat de inspiratie was voor de creatie van de Brilliance of the Seas. Je bent hier welkom om het beste van de iets grotere schepen van Royal Caribbean te ervaren die zijn uitgerust met een iets exclusiever pakket.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Livemuziek, themafeesten, bioscoop en op Las Vegas-geïnspireerde shows in het grote theater. Brilliance of the Seas verveelt nooit.

Wij vonden

Andere zusterschepen