P&O Cruises

Luxe, comfort en een flinke dosis Britse elegantie - welkom aan boord van P&O Cruises! De Britse rederij neemt je geheel in stijl mee naar de mooiste uithoeken van de wereld.

P&O Cruises - Middellandse Zee
P&O Cruises - Middellandse Zee

P&O Cruises: genieten in stijl

Welkom aan boord P&O Cruises, een van de bekendste cruisemaatschappijen ter wereld. De vloot bestaat uit middelgrote tot grote schepen, waaronder twee exclusieve Adult Only schepen. Perfect voor een romantische cruisevakantie! Elk schip heeft haar eigen uitstraling, maar altijd met een flinke dosis Britse flair. De nieuwe schepen zijn uitgerust met talloze faciliteiten, zoals een prachtig wellness complex, een openluchtbioscoop en een groot aanbod aan restaurants, bars en zelfs een afternoon tea-room. De meeste schepen vertrekken een groot deel van het jaar vanuit Engeland en reizen af naar de mooiste bestemmingen wereldwijd.

P&O Cruises aanbiedingen

Ervaar het ultieme cruisegevoel met P&O Cruises

Of je nu een ervaren cruisereiziger bent of voor het allereerst op cruisevakantie gaat, aan boord van P&O Cruises ligt de wereld aan je voeten. Aan boord vind je een groot aanbod aan faciliteiten om van te genieten, van luxueuze spa behandelingen tot waanzinnig entertainment en diverse zwembaden. Ook voor de jongste reizigers is er genoeg vertier te vinden in meerdere Kids Clubs. Daarnaast staat P&O Cruises bekend om haar fantastische culinaire ervaringen. Dankzij het grote aanbod aan restaurants waan je jezelf op een culinaire wereldreis!

Adults Only cruisevakantie

Of je nu iets speciaals te vieren hebt, zoals een huwelijksreis, of gewoon in alle rust wilt genieten van je vakantie, een Adults Only cruise is de ultieme escape van het dagelijkse leven. P&O Cruises biedt twee prachtige schepen, Aurora en Arcadia, die uitsluitend bestemd zijn voor volwassenen. Geniet van luxe faciliteiten en ontspannen sfeer aan boord, terwijl je afreist naar de mooiste uithoeken van de wereld.

Schepen