P&O Cruises - Iona

Iona

Stap aan boord van Iona, het grootste cruiseschip van P&O Cruises dat sinds juni 2022 in de vaart is. Er kunnen maar liefst 5200 gasten aan boord verblijven, maar dankzij het innovatieve ontwerp heb je alle ruimte en vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Iona is het eerste schip van P&O Cruises dat aangedreven wordt door LNG en is daarmee het meest duurzame cruiseschip uit de vloot.

Liefhebbers van lekker eten en drinken zijn op de Iona op de juiste plek. Het cruiseschip is namelijk uitgerust met maar liefst 33 (!)restaurants en bars. Voor een culinaire avond heb je keuze uit 15 verschillende eetgelegenheden, van de sfeervolle gastropub The Keel & Cow tot het chique Glass House, waar je geniet van prachtige wijn-spijscombinaties in een stijlvolle setting. Maar ook qua faciliteiten ontbreekt het je aan niets. Geniet van eindeloos waterpret in vijf zwembaden en 16 whirlpools, trakteer jezelf op een luxe spabehandeling of leef jezelf uit in de fitness. Daarnaast is Iona is een van P&O’s populairste schepen voor een cruisevakantie met kinderen. De jongste reizigers zullen zich eindeloos vermaken in diverse Kids Clubs, waar talloze activiteiten worden georganiseerd voor alle leeftijden. Een ander aspect dat Iona onderscheid van haar zusterschepen, is de accommodatie. Je hebt keuze uit zeven verschillende opties voor hutten en suites, elk met een prachtige inrichting en luxe voorzieningen. De Conservatory Mini-suite is hierin een nieuwe optie, met een nog ruimer en deels overdekt balkon.

Schip kenmerken

Tewaterlating2021
 Passagiers5200
Bemanningsleden1800
Dekken19
Breedte
42
m
Lengte
344
m
Gewicht
184700
BT
Snelheid
22
kn

Iona

Dineer onder de sterren op het "Lanai Deck", laat je vermaken in de Skydome of relax in een van de 16 jacuzzi's. Iona is een groot, indrukwekkend drijvend resort met een breed scala aan activiteiten en entertainment. Ideaal voor gezinnen!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Amusementshows, nachtclubs en een bioscoopcomplex met vier filmbezichtigingen zijn allemaal aan bij de reissom bij inbegrepen.

Wij vonden

Andere zusterschepen