P&O Cruises - Ventura

Ventura

Laat het vakantiegevoel beginnen aan boord van Ventura! Het cruiseschip is al sinds 2008 onderdeel van P&O Cruises’ vloot en is nog lang niet uitgevaren. Combineer luxe, ontspanning en dag en nacht entertainment op de mooiste bestemmingen en beleef een cruisevakantie als nooit tevoren.

Aan boord van Ventura valt net zoveel te beleven als op de fantastische bestemmingen die je aandoet. Kijk je favoriete film in de openluchtbioscoop, ga shoppen in de vele winkels of geniet van een cocktail aan een van de vier zwembaden – vervelen is geen optie aan boord van Ventura! Voor een moment van pure ontspanning breng je een bezoek aan het innovatieve spa-complex of leef jezelf uit met talloze sportfaciliteiten. Ook op culinair gebied ontbreekt het je aan niets, dankzij het grote aanbod aan restaurants en bars. Ga je vanavond voor fine dining of zet je je tanden in een sappige steak in het grill restaurant? ’s Avonds voorziet Ventura je van waanzinnig entertainment, zoals theatershows, livemuziek, stand-up comedy en meer.

Schip kenmerken

Tewaterlating2008
 Passagiers3078
Bemanningsleden1205
Dekken15
Breedte
36
m
Lengte
290
m
Gewicht
116017
BT
Snelheid
22
kn

Ventura

Geniet van een film onder de sterren bij het zwembad, ontspan in de Oasis Spa en proef voortreffelijke menu's in het specialiteitenrestaurant The Glass House. Ventura biedt iets voor het hele gezin, inclusief ruimtes exclusief voor volwassenen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Ervaar in het theater livemuziek, goochelshows en musicals van West End.

Wij vonden

Andere zusterschepen