P&O - Britannia

Britannia

Britannia is een drijvend kunstwerk! Het stijlvolle cruiseschip is in 2015 genoemd door Queen Elizabeth II en is een prachtige combinatie van Britse allure, innovatie faciliteiten en een prachtig design. Het is niet voor niets een van de populairste schepen van P&O Cruises!

Laat jezelf in de watten leggen tijdens een cruisevakantie met Britannia. Het prachtige schip biedt plaats aan ruim 3.600 passagiers en heeft alles in huis voor de perfecte vakantie. Trakteer jezelf op een luxe wellness behandeling in de Oasis Spa, neem een duik in vier verschillende zwembaden of geniet van een cocktail op het zonnedek, aan boord van Britannia staat genieten centraal. Ook op culinair gebied kom je niets tekort. Maar liefst 26 restaurants en bars bieden je een ruime keuze uit diverse cuisines. Wordt het vanavond fine dining of een sappige steak en pizza? Na het diner is de avond nog lang niet voorbij dankzij het waanzinnige entertainment aan boord. Kijk je ogen uit bij spannende theatershows, livemuziek en komedie of dans de voetjes van de vloer in de nachtclub.

Schip kenmerken

Tewaterlating2015
 Passagiers3647
Bemanningsleden1350
Dekken15
Breedte
38
m
Lengte
330
m
Gewicht
143000
BT
Snelheid
22
kn

Britannia

Watch the night sky light up by a sparkling light and water show at the pool deck, relax at the Oasis Spa or taste exquisite menus at the specialty restaurant The Glass House. Britannia offers something for both families and couples with areas exclusively for adults.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Watch a musical in the theatre, a water show on the pool deck or go dancing under crystal chandeliers in The Crystal Room.

Wij vonden

Andere zusterschepen