P&O Cruises - Arvia

Arvia

Arvia is het allernieuwste schip van P&O Cruises en is in december 2022 aan de vloot toegevoegd. Het schip is een van de meest duurzame schepen uit de vloot en beschikt over talloze (luxe) faciliteiten voor alle leeftijden.

Een vakantie vol luxe, ontspanning en plezier op de mooiste bestemmingen, daarvoor ben je aan boord van de Arvia op de juiste plek. Het nieuwste schip van P&O Cruises weet haar gasten compleet in de watten te leggen. Van dobberen in de infinity pool tot cocktails drinken in de Sky Bar en relaxen in de spa, tijdens jouw cruisevakantie staat genieten centraal. Kinderen kunnen zich overdag uitleven in de sportarena, Kids Club en maar liefst vijf zwembaden. Ook op culinair gebied ontbreekt het je aan niets. Met keuze uit maar liefst negen restaurants kun je iedere avond een nieuwe culinaire ervaring beleven. Daarnaast heeft Arvia uitgepakt met twee gloednieuwe restaurants: het vega(n) restaurant Green & Co en 6th Street Diner, een echte Amerikaanse diner met sappige burgers en milkshakes. Na het diner staat je een avond vol entertainment te wachten, met onder meer live muziek, spectaculaire theatershows en een nachtclub.

Schip kenmerken

Tewaterlating2022
 Passagiers5200
Bemanningsleden1762
Dekken20
Breedte
42
m
Lengte
345
m
Gewicht
184700
BT
Snelheid
17
kn

Arvia

Zonnige sferen en een spectaculair uitzicht: Arvia is ontworpen voor zonneschijn en blauwe luchten, maar is altijd klaar voor avontuur, ongeacht het weer. Denk aan swim-upbars en infinity pools met uitzicht op het paradijs!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Woon shows van wereldklasse bij in het Grand Atrium, zing mee met klassieke voorstellingen in het Headliners Theater, kijk blockbusters en filmklassiekers bij Ocean Studios en ga daarna naar The Club House om de hele nacht te dansen op muziek van livebands en onweerstaanbare playlists.

Wij vonden

Andere zusterschepen