Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden liggen meer dan 1.600 km van het vasteland van Spanje - maar wanneer je schip aanmeert op het grootste eiland, Tenerife, zal je het gevoel hebben dat je een andere wereld bent binnengestapt. Het verkennen van de gevarieerde natuur van het eiland zal dit nog versterken.

Cruisebestemming Canarische Eilanden
Cruisebestemming Canarische Eilanden

Cruise vakantie op de Canarische Eilanden

Vier van de zeven belangrijkste nationale natuurreservaten van Spanje liggen op deze vulkanische archipel - de vulkaankrater van de berg Teide op Tenerife en Lanzarote's Timanfaya Nationaal Park zijn er maar twee van. Van culinaire schatten tot het neusje van de zalm op Europa's enige koffieplantage, er is nog veel meer van dit culinaire Canarische wonder op een Canarische Eilanden cruisevakantie.

Het landschap hier varieert van woestijnen tot dichte bossen en spectaculaire stranden. Zoek verkoeling in de natuurlijke zoutwaterbaden van Bajamar, of ga diepzeeduiken tussen octopussen en barracuda's in Tabaiba. Als u uitgeput bent van uw avontuur, gaat u naar een restaurant aan zee voor een glas sangria en knapperig brood besmeerd met almagrote, een lokale harde-kaaspasta op smaak gebracht met tomaat, knoflook en paprika.

Bestemming