Holland America Line

Holland America Line is een premium cruisemaatschappij met een tikkeltje Hollandse glorie! Aan boord van de luxe schepen ervaar je het authentieke cruise-gevoel.

Holland America Line - Noorse Fjorden
Holland America Line - Noorse Fjorden

Holland America Line: 150 jaar cruisegeschiedenis

Holland America Line werd in 1873 opgericht in Rotterdam en opereerde als een Nederlandse rederij, passagierslijn, vrachtlijn en als cruisemaatschappij, voornamelijk tussen Nederland en Noord-Amerika. Tegenwoordig is Holland America Line alleen actief als cruisemaatschappij en biedt luxe cruises over de hele wereld. Ideaal voor speciale gelegenheden en voor cruiseliefhebbers die geïnteresseerd zijn in cruises met gevarieerde cruisebestemmingen.

Middellandse Zee Fly & Cruise

Cruisevakantie + vluchten

NIEUW: FLY & CRUISE MIDDELLANDSE ZEE

Reis met Holland America naar de mooiste plekken aan de Middellandse Zee! Boek tot 28 februari een compleet verzorgde cruisevakantie - inclusief het Have It All+ pakket en vluchten t.w.v. maximaal €500!

Bekijk alle Fly & Cruises

All inclusive cruise* + GRATIS luxe extra's

Wil jij zorgeloos de wereld ontdekken? Ga op avontuur met Holland America Line en upgrade je cruisevakantie met het 'Have It All+'-pakket! Reis naar de mooiste bestemmingen wereldwijd en geniet in alle luxe van een all inclusive verblijf, inclusief maaltijden, dranken, excursies , GRATIS hut upgrade en meer. Daarnaast ontvang je ook nog eens GRATIS boordtegoed tot $400! *Fooien zijn niet inbegrepen.

Holland America Line geschiedenis

Zorgvuldig uitgekozen en exclusieve bestemmingen

Ervaar bijna 150 jaar cruisegeschiedenis op de schepen van Holland America Line

Middelgrote schepen, een uitstekende service en exclusieve sfeer - dat is waar Holland America Line voor staat. Zodra je aan boord stapt, geniet je van de onmiskenbare elegantie van deze zeer bijzondere luxeschepen. Daarnaast staat discretie en persoonlijke service hoog in het vaandel bij Holland America Line. Tijdens een reis met Holland America Line geniet je van een cruise vol luxe op ongebruikelijke routes met betoverende uitzichten.

Duurzaamheid Holland America Line

Maak een bewuste keuze

Holland America Line en duurzaamheid

De missie van Holland America Line is gericht op het leveren van 'once-in-a-lifetime' ervaringen aan haar gasten, zorg dragen voor het welzijn van haar medewerkers en het minimaliseren van de impact op het milieu. Holland America Line onderneemt veel activiteiten om niet-essentiële wegwerpartikelen, waaronder plastic, aanzienlijk te verminderen op haar schepen. Dit is de sleutel tot haar duurzaamheidsprogramma, 'Operation Oceans Alive'. Holland America Line voelt dat het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid is om de ecologische voetafdruk te beperken. Hoe meer we leren, hoe meer we bereid moeten zijn om te evolueren in de richting van zero-impact. Daarom zet Holland America Line zich in voor vermindering, hergebruik en recycling, en voor een correcte verwijdering van het afval dat wij produceren.

Lees meer over Holland America Line en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Holland America Line

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijzen?
Hoe betaal ik aan boord?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Holland America Line?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruiseticket?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen