Holland America Line

Luxueus, maar niet pretentieus

  • Premium cruisemaatschappij
  • Uitgebreide excursieprogramma's
  • Authentiek historisch cruisegevoel

Holland America Line - Nederlands trots

Holland America Line werd opgericht in Rotterdam, Nederland, en opereerde van 1873 tot 1989 als een Nederlandse rederij, een passagierslijn, een vrachtlijn en als een cruisemaatschappij die voornamelijk tussen Nederland en Noord-Amerika opereerde. In de huidige tijd is Holland America Line nog alleen actief als cruiserederij

Holland America Line biedt luxe cruises, ideaal voor speciale gelegenheden en voor cruiseliefhebbers die geïnteresseerd zijn in cruises met gevarieerde cruisebestemmingen. De vloot van elf elegante schepen van Holland America Line combineert grote traphallen, smaakvol ingerichte openbare ruimtes en teakhouten promenades met ultramodern comfort. Dit comfort uit zich ook in de ruime en sfeervol ingerichte passagiershutten, waarvan vele over een eigen balkon beschikken.

BELANGRIJKE UPDATE

De Rotterdam vertrekt voor de rest van het Europa seizoen vanuit Rotterdam

Holland America Line's cruiseschip Rotterdam wijkt voor de rest van het Europa 2022 seizoen uit naar de haven van Rotterdam in plaats van Amsterdam. Dit heeft effect op de geplande vertrekken en aankomsten op 21 augustus, 28 augustus, 11 september, 18 september, 25 september en 2 oktober 2022.

Let op: in de beschrijving van de cruises en op de boardingpassen is het helaas niet mogelijk om de haven te wijzigen van Amsterdam naar Rotterdam. Voor wie al een cruise op een van deze data heeft geboekt, geldt dezelfde boardingpass en check-in tijd voor inscheping in Rotterdam. Indien je van plan bent een cruise met het cruiseschip Rotterdam te boeken op een van deze data, houdt dan rekening mee dat je in Rotterdam vertrekt en aankomt, en dus niet in Amsterdam.

Holland America Line aanbiedingen

Klasse, comfort en een vleugje Hollandse glorie; een cruisevakantie met Holland America Line is er een die je moet beleven! Bekijk hier de beste aanbiedingen voor een cruisevakantie met Holland America Line.

Zorgvuldig uitgekozen en exclusieve bestemmingen

Ervaar bijna 150 jaar cruisegeschiedenis op de schepen van Holland America Line

Middelgrote schepen, een uitstekende service en exclusieve sfeer - dat is waar Holland America Line voor staat. Zodra je aan boord stapt, geniet je van de onmiskenbare elegantie van deze zeer bijzondere luxeschepen. Daarnaast staat discretie en persoonlijke service hoog in het vaandel bij Holland America Line. Tijdens een reis met Holland America Line geniet je van een cruise vol luxe op ongebruikelijke routes met betoverende uitzichten.

Duurzaamheid Holland America Line

Maak een bewuste keuze

Holland America Line en duurzaamheid

De missie van Holland America Line is gericht op het leveren van 'once-in-a-lifetime' ervaringen aan haar gasten, zorg dragen voor het welzijn van haar medewerkers en het minimaliseren van de impact op het milieu. Holland America Line onderneemt veel activiteiten om niet-essentiële wegwerpartikelen, waaronder plastic, aanzienlijk te verminderen op haar schepen. Dit is de sleutel tot haar duurzaamheidsprogramma, 'Operation Oceans Alive'. Holland America Line voelt dat het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid is om de ecologische voetafdruk te beperken. Hoe meer we leren, hoe meer we bereid moeten zijn om te evolueren in de richting van zero-impact. Daarom zet Holland America Line zich in voor vermindering, hergebruik en recycling, en voor een correcte verwijdering van het afval dat wij produceren.

Lees meer over Holland America Line en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Holland America Line

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijzen?
Hoe betaal ik aan boord?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Holland America Line?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruiseticket?

Schepen