Holland America Line

Luxueus, maar niet pretentieus.

  • Premium cruisemaatschappij
  • Uitgebreide excursieprogramma's
  • Authentiek historisch cruisegevoel
Holland America Line Cruises
Holland America Line Cruises

Holland America Line - Nederlands trots

Holland America Line werd opgericht in Rotterdam, Nederland, en opereerde van 1873 tot 1989 als een Nederlandse rederij, een passagierslijn, een vrachtlijn en als een cruisemaatschappij die voornamelijk tussen Nederland en Noord-Amerika opereerde. In de huidige tijd is Holland America Line nog alleen actief als cruiserederij

Holland America Line biedt luxe cruises, ideaal voor speciale gelegenheden en voor cruise liefhebbers die zijn geïnteresseerd in cruises met gevarieerde cruisebestemmingen. De vloot van elf elegante schepen van Holland America Line combineren grote trappen, smaakvol ingerichte openbare ruimtes en rondlopende teakhouten promenades met het meest ultramoderne comfort, waaronder ruime, sfeervol ingerichte passagiershutten, waarvan vele met een eigen balkon, en van topklasse.

Holland America Line - Exotische Haven

Zorgvuldig uitgekozen en exclusieve bestemmingen

Ervaar meer dan 140 jaar cruisegeschiedenis op de schepen van de Holland America Line.

Middelgrote schepen, uitstekende service en een exclusieve sfeer - dat is waar de Holland America Line voor staat. Ervaar luxe cruises met Holland America Line op ongebruikelijke routes met betroverende uitzichten. Zodra u op een schip van Holland America Line stapt, herkent u de elegantie van deze zeer bijzondere luxe schepen. Daarnaast is discrete en persoonlijke service aan boord erg belangrijk. Ga op reis met Holland America Line en geniet van een cruise vol luxe.

Holland America Line - Kleding voorschriften

Ongedwongen sfeer met een vleugje sjiek.

Verkleed je voor het avondeten of houd het de hele dag ontspannen.

De kledingstijl aan boord is overdag ontspannen, terwijl het 's avonds gebruikelijk is om netjes te kleden. Gasten die ervoor kiezen om een ​​cruise te maken met Holland America Line, hebben vaak ervaring met eerdere afvaarten en zijn ontspannen, ongeacht hun kleding. Veel mensen kiezen elke avond voor dezelfde tafelsetting, zodat je de buren aan tafel goed leert kennen. Elke dag in hetzelfde restaurant eten betekent ook dat de dresscode gemakkelijk te volgen is.

Duurzaamheid Holland America Line

Maak een bewuste keuze

Holland America Line en duurzaamheid

De missie van Holland America Line is gericht op het leveren van 'once-in-a-lifetime' ervaringen aan onze gasten, zorgdragen voor het welzijn van haar medewerkers en het minimaliseren van de impact op het milieu. Holland America Line onderneemt veel activiteiten om niet-essentiële wegwerpartikelen, waaronder plastic, op haar schepen aanzienlijk te verminderen. Dit is de sleutel tot haar duurzaamheidsprogramma, 'Operation Oceans Alive'. Holland America Line voelt dat het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid is om onze ecologische voetafdruk te beperken. Hoe meer we leren, hoe meer we bereid moeten zijn om te evolueren in de richting van zero-impact. Daarom zet Holland America Line zich in voor vermindering, hergebruik en recycling, en voor een correcte verwijdering van het afval dat wij produceren.

Lees meer over Holland America Line en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Holland America Line

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijzen?
Hoe betaal ik aan boord?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Holland America Line?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruise ticket?

Schepen