Holland America Line - Westerdam
Holland America Line - Westerdam

Westerdam

Westerdam

Westerdam is het derde schip uit de Vista-klasse van Holland America Line. Net als de andere schepen uit de klasse, is ook de Westerdam uitgerust met diverse technologieën om duurzaam te reizen. Dat de Westerdam oog heeft voor de natuur, zie je ook terug in vernieuwde hutten en suites: de meeste staterooms bieden een prachtig uitzicht op de oceaan en velen hebben een privé balkon.

Het cruiseschip Westerdam is onlangs in een compleet nieuw jasje gestoken en is voorzien van de fijnste faciliteiten. Van hippe bars tot een waanzinnig entertainmentaanbod en topklasse restaurants met wereldse gerechten. Ook de suites zijn opnieuw ontworpen en bieden een nog luxer verblijf dan voorheen. Geen wonder dat de Westerdam meerdere Best Cruise Ship Awards heeft gewonnen. Kenmerkend voor de schepen van Holland America Line is ook de Westerdam uitgerust met de bruisende Music Walk™, het entertainmentcentrum van het schip met onder meer het Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard.

Schip kenmerken

Tewaterlating2004
 Passagiers1916
Bemanningsleden842
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
291
m
Gewicht
82000
BT
Snelheid
24
kn

Westerdam

Maak van de gelegenheid gebruik om een prachtige cruise mee te maken met de vooraanstaande Holland America Line. Aan boord van de Westerdam kun je je volledig uitleven in elegant comfort met traditionele elementen. Je zult gedenkwaardige ervaringen beleven tijdens je reis. Uiteraard is er tijd om lekker te ontspannen, theatervoorstellingen te bezoeken en deel te nemen aan educatieve kooklessen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens een show in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen