Holland America Line - Westerdam
Holland America Line - Westerdam

Westerdam

Westerdam

De Holland America Line Westerdam is het derde schip in de reeks Vista-klasse schepen van Holland America Line. Als zodanig omarmt zij de nieuwste industrie- en milieutechnologieën, zoals het gebruik van een diesel-elektrische energiecentrale voor optimale energie-efficiëntie en een Azipod voortstuwingssysteem. De meeste van haar staterooms hebben uitzicht op de oceaan en velen hebben een privé veranda.

De kunstcollectie van de Westerdam staat in het teken van het Nederlandse erfgoed in de Nieuwe Wereld. Kunst varieert van schilderijen van historische Nederlandse schepen, zoals Henry Hudson's Half Moon, tot een enorme Indiase met zilver ingelegde houten paleisdeur, een benen tabakspijp gesneden in de vorm van een vrouwenhoofd tot een collectie van 5000 jaar oude pre-Columbiaanse gebeeldhouwde kalkstenen figuren uit Ecuador. Hedendaagse stukken zijn onder meer een origineel Andy Warhol-portret en beeldhouwwerken van de Sedonese kunstenares Susanna Holt.

Schip kenmerken

Eerste reis2004
Gasten1916
Crewleden842
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
291
m
Gewicht
82000
BT
Snelheid
24
kn

Westerdam

Maak van de gelegenheid gebruik om een prachtige cruise mee te maken met de vooraanstaande Holland America Line. Aan boord van de Westerdam kun je je volledig uitleven in elegant comfort met traditionele elementen. Je zult gedenkwaardige ervaringen beleven tijdens je reis. Uiteraard is er tijd om lekker te ontspannen, theatervoorstellingen te bezoeken en deel te nemen aan educatieve kooklessen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens een show in het theater.

Andere zusterschepen