Holland America Line - Koningsdam
Holland America Line - Koningsdam

Koningsdam

Koningsdam

Zodra je aan boord stapt van de Koningsdam, voel je alle stress gelijk van je afvallen. Het schip is al sinds haar eerste vaart in 2016 een van de favorieten van Holland America Line en niet zonder reden. De Koningsdam beschikt over alle voorzieningen die je treft op een groot cruiseschip, maar ook heerlijk ontspannen en intieme sfeer.

De Koningsdam is een van de middelgrote schepen van de rederij en biedt plaats aan 2.650 gasten. Zoals je mag verachten van Holland America Line is ook de Koningsdam voorzien van een flinke dosis entertainment, luxe en stijl aan boord. Van spetterende optredens in de Rolling Stones Rock Room tot ontspannen in de Greenhouse Spa, een gokje wagen in het casino of een duik nemen in het zwembad - je kunt werkelijk alle kanten op aan boord van de Koningsdam. Honger gekregen van alle vakantiepret? Zet je tanden in een sappige steak in de Pinnacle Grill, het beste steakhouse op zee, of ga voor wereldse gerechten als pizza, sushi of de Aziatische keuken in diverse toprestaurants. Net als in andere schepen van Holland America Line, is ook in de Koningsdam liefde en aandacht besteed aan kunst. Het hart van het schip, het centrale atrium, is een lust voor het oog en wordt gevuld met prachtige sculpturen en een plafond met dynamische projecties. Wie overdag omhoog kijkt, ziet dromerige wolken die 's avonds overgaan in een fonkelende sterrenhemel.

Koningsdam

Stap aan boord van de Koningsdam, een van de populairste cruiseschepen van Holland America Line

Schip kenmerken

Tewaterlating2016
 Passagiers2650
Bemanningsleden1036
Dekken14
Breedte
35
m
Lengte
297
m
Gewicht
99500
BT
Snelheid
22
kn

Koningsdam

Geniet van een onvergetelijke cruise met 's werelds oudste rederij, waar ontspanning, culinaire hoogtepunten en entertainment centraal staan. De Koningsdam combineert traditie met de modernste snufjes. Wat dacht je van livemuziek op verschillende podia, het maken van eigen wijn en professionele kookcursussen?
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club, in de Rolling Stones Rock Room of bij een show in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen