Holland America Line - Rotterdam
Holland America Line - Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Het gloednieuwe cruiseschip Rotterdam is Holland America's nieuwste aanwinst en is voorzien van faciliteiten van wereldklasse. Een groot aanbod aan specialiteitenrestaurants, waanzinnig entertainment en nog comfortabelere hutten. Op dit splinternieuwe schip beleef je een cruisevakantie als nooit tevoren.

Het beste van het beste, dat is waar het om draait aan boord van de Rotterdam. Zo zijn de hutten en suites voorzien van de modernste faciliteiten en materialen, is de service om door een ringetje te halen en is het entertainmentaanbod nog breder; van de zwoele klanken in de B.B. King's Blues Club tot de gloednieuwe Rolling Stone Rock Room met de beste classic rock hits! En natuurlijk ontbreken ook het casino en Explorations Central niet aan boord. Overdag kom je daarnaast heerlijk tot rust in de luxueuze Greenhouse Spa & Salon of neem een duik in het riante zwembad. Voor een hapje en drankje heb je keuze genoeg. Wordt het vandaag de Oosterse keuken, Italiaans of ga je toch genieten van de Franse cuisine in het bekroonde Rudi's Sel de Mer? Een cruise met Holland America Line's nieuwste aanwinst is een waar feest!

Schip kenmerken

Tewaterlating2021
 Passagiers2650
Bemanningsleden1036
Dekken14
Breedte
35
m
Lengte
297
m
Gewicht
99500
BT
Snelheid
22
kn

Rotterdam

Geniet van een onvergetelijke cruise met 's werelds oudste rederij, waar ontspanning, culinaire verrukkingen en entertainment centraal staan. Rotterdam combineert traditie met de modernste snufjes. Wat dacht je van livemuziek op verschillende podia, wijn maken in huis en professionele kooklessen?
Entertainment
Eten & Drinken
Eten & Drinken
Wellness & Sport 

Entertainment

Rotterdam biedt een muzikale reis door de muziekgeschiedenis. BB King's Blues Club en daarnaast klassieke muziek uitgevoerd in het hightech Lincoln Center Stage zijn enkele van de hoogtepunten.

Wij vonden

Andere zusterschepen