Holland America Line - Rotterdam
Holland America Line - Rotterdam

Rotterdam

HAL Rotterdam

Rotterdam wordt een cruiseschip van perfecte afmetingen dat de strakke nautische lijnen van een traditioneel schip combineert met hedendaagse voorzieningen en een elegant decor.

Rotterdam raakt alle juiste noten: exquise dinerervaringen, verbeterde hutten en suites, de beste service op zee en vakmanschap dat bijna 150 jaar zeevarende expertise weerspiegelt. Het resultaat is een schip dat je in vervoering brengt - van het begin van je eerste dag tot het einde van elke perfecte nacht.

Veel voorzieningen op het schip zullen populaire Holland America kenmerken voortzetten, en zetten de traditie van de cruisemaatschappij voort op het gebied van cultuur, culinaire ervaringen en live muziek.

Schip kenmerken

Eerste reis2021
Gasten2650
Crewleden1036
Dekken14
Breedte
35
m
Lengte
297
m
Gewicht
99500
BT
Snelheid
22
kn

Rotterdam

Geniet van een onvergetelijke cruise met 's werelds oudste rederij, waar ontspanning, culinaire verrukkingen en entertainment centraal staan. Rotterdam combineert traditie met de modernste snufjes. Wat dacht je van livemuziek op verschillende podia, wijn maken in huis en professionele kooklessen?
Entertainment
Eten & Drinken
Eten & Drinken
Wellness & Sport 

Entertainment

Rotterdam biedt een muzikale reis door de muziekgeschiedenis. BB King's Blues Club en daarnaast klassieke muziek uitgevoerd in het hightech Lincoln Center Stage zijn enkele van de hoogtepunten.

Andere zusterschepen