Holland America Line - Zaandam
Holland America Line - Zaandam

Zaandam

Holland America Line - Zaandam - Theater

Zaandam

Zaandam is een klassevol schip dat bewijst dat je geen gadgets en foefjes nodig hebt om een leuke tijd te hebben. Het is een ouder schip, zeker, en mist balkons, maar dat betekent ook dat je ruime binnen- en buitenhutten vindt met veel opslagruimte en badkamers met bad, een volledige wandelpromenade compleet met teakhouten dekstoelen en gezellige dekens.

Met slechts 1.432 passagiers, voelt het schip zelden overvol aan, en kunnen passagiers genieten van een echt ontspannende vakantie op zee. Het is gemakkelijk om overal te komen, met slechts 10 dekken. Lounges zijn er in overvloed, zowel voor een kaartspel in de namiddag of een drankje na het diner. Holland America Line spreekt over het algemeen een volwassen publiek aan, vooral met de langere cruises van de Zaandam, maar korte cruises zullen gezinnen aantrekken, die profiteren van de kinderclub op het bovendek, het all-weather zwembad met intrekbaar dak en de verscheidenheid aan bordspellen en puzzels in het Explorations Cafe.

Schip kenmerken

Eerste reis2000
Gasten1432
Crewleden615
Dekken10
Breedte
32
m
Lengte
237
m
Gewicht
61396
BT
Snelheid
23
kn

Zaandam

Beleef een onvergetelijke cruise met de Zaandam en de gerenommeerde cruisemaatschappij Holland America Line. Naast veel comfort en eersteklas eten, wordt er ook volop ontspanning, cultuur en avontuur aangeboden, inclusief de mogelijkheid om unieke en exotische plekken te verkennen met Zodiac-boten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens een show in het theater.

Andere zusterschepen