Holland America Line - Zaandam
Holland America Line - Zaandam

Zaandam

Zaandam

Het stijlvolle cruiseschip Zaandam bewijst dat je geen gadgets en foefjes nodig hebt om een leuke tijd te hebben. Het is een ouder schip, zeker, maar beschikt over heerlijk ruime binnen- en buitenhutten, een volledige winkelpromenade en de smaakvolle restaurants die je van Holland America Line mag verwachten.

Met ruimte voor slechts 1.432 passagiers is de Zaandam een van de kleinere schepen van de vloot. Toch voelt het schip zelden overvol aan en kunnen passagiers genieten van een écht ontspannen vakantie op zee. Het is gemakkelijk om overal te komen, met slechts 10 dekken. Lounges zijn er in overvloed, zowel voor een kaartspel in de namiddag of een drankje na het diner. Holland America Line spreekt over het algemeen een volwassen publiek aan, vooral met de langere cruises van de Zaandam. Maar ook gezinnen gaan beleven hier een heerlijke cruisevakantie, met een Kids Club op het bovendek voor de jonge reizigers, het all-weather zwembad met intrekbaar dak en de verscheidenheid aan bordspellen en puzzels in het Explorations Café.

Schip kenmerken

Tewaterlating2000
 Passagiers1432
Bemanningsleden615
Dekken10
Breedte
32
m
Lengte
237
m
Gewicht
61396
BT
Snelheid
23
kn

Zaandam

Beleef een onvergetelijke cruise met de Zaandam en de gerenommeerde cruisemaatschappij Holland America Line. Naast veel comfort en eersteklas eten, wordt er ook volop ontspanning, cultuur en avontuur aangeboden, inclusief de mogelijkheid om unieke en exotische plekken te verkennen met Zodiac-boten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens een show in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen