Holland America Line - Nieuw Amsterdam
Holland America Line - Nieuw Amsterdam

Nieuw Amsterdam

Nieuw Amsterdam

Het hippe New York en een vleugje Hollandse glorie komen samen op Nieuw Amsterdam. Het cruiseschip is de tweede van Holland America Line's Signature-klasse en eert de geschiedenis van de rederij als geen ander. Door het innovatieve ontwerp, verfijnde design en een enorme kunstcollectie waan je je bijna in de Big Apple!

Een cruisevakantie met Nieuw Amsterdam is een ervaring om nooit te vergeten. Met dank aan het ruime aanbod aan activiteiten en entertainment hoef je je geen seconde te vervelen. Test je smaakpapillen tijdens een wijn-spijsproeverij, werk je in het zweet in het Fitness Center en beleef een avond vol spetterende optredens en de beste hits in Billboard Onboard. Natuurlijk moet er ook gerelaxt worden en daarvoor is de Greenhouse Spa & Salon the place to be. Ook is Nieuw Amsterdam uitgerust met de geweldige restaurants die kenmerkend zijn voor Holland America Line, zoals de Pineaccle Grill steakhouse, de Lido Market en Dive-In.

Schip kenmerken

Tewaterlating2010
 Passagiers2104
Bemanningsleden929
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
285
m
Gewicht
86273
BT
Snelheid
24
kn

Nieuw Amsterdam

Ontdek de wereld met Holland America Line, aan boord van het comfortabele drijvende resort Nieuw Amsterdam. Naast spannende bestemmingen zul je ook genieten van onvergetelijke eetervaringen, buitengewoon kleurrijke shows en kooklessen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens één van de shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen