Holland America Line - Nieuw Statendam
Holland America Line - Nieuw Statendam

Nieuw Statendam

Nieuw Statendam

Veel van de kenmerken van het eerste Pinnacle-klasse schip zijn overgebracht naar de Nieuw Statendam, waaronder het World Stage theater, een Lido Deck met twee niveaus en filmscherm, een wijnproeverij genaamd Blend, de Music Walk, Rudi's Sel de Mer en solohutten. Andere elementen zijn aangepast op basis van feedback van klanten - het verplaatsen van de Lincoln Center Stage locatie uit de buurt van het lawaai van het casino, het uitbreiden van het schip suites evenals het herschikken van familie hutten en het toevoegen van oproep knoppen aan tafels op het Lido. Ook nieuw is een pay-for-perks programma genaamd Club Orange dat passagiers toegang geeft tot prioriteit bij inscheping en ontscheping, een conciërge, speciale helpdesks, prioriteit bij restaurantreserveringen en een speciaal restaurant.

Zelfs het muziekthema is overgenomen van de Koningsdam, met buitengewone designelementen en natuurlijk optredens, die alle juiste noten raken. De kunstcollectie aan boord is compleet uniek en is de grootste collectie van alle schepen in de vloot met een indrukwekkende verscheidenheid van meer dan 2.000 werken.

Schip kenmerken

Eerste reis2018
Gasten2650
Crewleden1036
Dekken14
Breedte
35
m
Lengte
297
m
Gewicht
99500
BT
Snelheid
22
kn

Nieuw Statendam

Geniet van een onvergetelijke cruise met 's werelds oudste rederij, waar ontspanning, culinaire hoogtepunten en entertainment centraal staan. De Nieuw Statendam combineert traditie met de modernste snufjes. Wat dacht je van livemuziek op verschillende podia, het maken van eigen wijn en professionele kookcursussen?
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club, in de Rolling Stones Rock Room of bij een show in het theater.

Andere zusterschepen