Holland America Line - Nieuw Statendam
Holland America Line - Nieuw Statendam

Nieuw Statendam

Nieuw Statendam

Een modern design, imposante kunstwerken en grote raampartijen - de Nieuw Statendam straalt een waanzinnige internationale allure uit, maar wel een een ongedwongen sfeer. Niets staat je in de weg van een luxe cruisevakantie.

Nieuw Statendam is het tweede schip in de Pinnacle-klasse. Net als zusterschip de Koningsdam is het heerst het thema muziek de boventoon, zowel in het stijlvolle design, maar ook in het brede aanbod aan entertainment. Dans de voetjes van de vloer in de Rolling Stone Rock Room of geniet van de beste hits in B.B. King's Blues Club. Ook Holland America's kenmerkende (specialiteiten)restaurants zijn van de partij, zoals het bekroonde Rudi's Sel de Mer, de Lido Market en zelfs een gelato bar gevuld met de lekkerste Italiaanse ijsjes. Voor een momentje ontspanning ga je natuurlijk naar de Greenhouse Spa & Salon of luier lekker aan de rand van het zwembad. Op de Nieuw Statendam ga je een onvergetelijke tijd tegemoet.

Schip kenmerken

Tewaterlating2018
 Passagiers2650
Bemanningsleden1036
Dekken14
Breedte
35
m
Lengte
297
m
Gewicht
99500
BT
Snelheid
22
kn

Nieuw Statendam

Geniet van een onvergetelijke cruise met 's werelds oudste rederij, waar ontspanning, culinaire hoogtepunten en entertainment centraal staan. De Nieuw Statendam combineert traditie met de modernste snufjes. Wat dacht je van livemuziek op verschillende podia, het maken van eigen wijn en professionele kookcursussen?
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club, in de Rolling Stones Rock Room of bij een show in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen