Zuiderdam - Holland America Line

Zuiderdam

Zuiderdam

De Zuiderdam is het eerste schip uit Holland America Line Vista-klasse en maakte haar maiden voyage in 2002. Het schip luidde de komst van een nieuwe manier van cruisen in met dank haar vooruitlopende ontwerp en sfeer. Vandaag de dag is het nog steeds een van de populairste schepen van Holland America Line.

Een schip vol moderne voorzieningen, maar wel met een klassiek, nautisch tintje die de geschiedenis van de rederij als geen ander weerspiegelen; welkom aan boord van de Zuiderdam. Of je met het gezin op vakantie gaan of kiest voor een romantische cruise met je geliefde, de Zuiderdam brengt je geheel in stijl naar de mooiste bestemmingen ter wereld. Het ruime aanbod aan restaurants biedt voor ieder wat wilt. Van een sappige steak in de Pinnacle Grill tot de voortreffelijke Italiaanse keuken in Canaletto en hamburgers en frietjes in de Dive-In, honger lijden is geen optie. Ook op het gebied van ontspanning en entertainment valt er genoeg te beleven, zoals de Greenhouse Spa & Salon, een casino en programma's vol theater en livemuziek. Of verreik je reis en leer meer over de plaatsen die je bezoekt in Explorations Central.

Schip kenmerken

Tewaterlating2002
 Passagiers1916
Bemanningsleden842
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
291
m
Gewicht
81769
BT
Snelheid
24
kn

Zuiderdam

Maak van de gelegenheid gebruik om een prachtige cruise mee te maken met de vooraanstaande Holland America Line. Aan boord van de Zuiderdam kun je je zich volledig uitleven in elegant comfort met traditionele elementen. Je zult gedenkwaardige ervaringen beleven tijdens je reis. Uiteraard is er tijd om lekker te ontspannen, theatervoorstellingen te bezoeken en deel te nemen aan educatieve kookcursussen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens een show in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen