Holland America Line - Eurodam
Holland America Line - Eurodam

Eurodam

Holland America Line - Eurodam - Gallery Bar

De ms Eurodam vervolgt de evolutie van Holland America's verfijnde middelgrote schepen met 11 passagiersdekken, een nieuw Pan-Aziatisch restaurant en lounge aan de bovenkant omgeven door een panoramisch uitzicht, een Explorer's Lounge Bar, een nieuw Italiaans restaurant grenzend aan het Lido, een elegante luxe juwelen boetiek, een nieuw atrium bar gebied, een verbeterde en opnieuw geconfigureerde show lounge en een nieuw foto- en beeldvormingscentrum. Op technisch gebied is het ms Eurodam uitgerust met de nieuwste navigatie- en veiligheidssystemen. Het schip wordt aangedreven door zes dieselgeneratoren en wordt voortgestuwd door de nieuwste Azipod voortstuwingstechnologie.

In navolging van de Holland America Line traditie, beschikt het ms Eurodam over een prachtige kunstcollectie gebaseerd op het thema "The Dutch Golden Age - An Inexhaustible Tradition". Werken van Nederlandse meesters en hedendaagse kunstenaars, zoals 17e-eeuwse aquarel kaarten van de beroemde cartograaf Johannes Vingboons, fotorealistische olieverfschilderijen van kunstenaar Jan van 't Hoff en De Nachtwacht, Twee Minuten Later, een hedendaagse herinterpretatie van Rembrandts beroemde schilderij.

Schip kenmerken

Eerste reis2008
Gasten2104
Crewleden929
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
285
m
Gewicht
86273
BT
Snelheid
24
kn

Eurodam

Ontdek de wereld met Holland America Line, aan boord van het comfortabele drijvende resort Eurodam. Naast spannende bestemmingen zul je ook genieten van onvergetelijke eetervaringen, buitengewoon kleurrijke shows en kooklessen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens één van de shows in het theater.

Andere zusterschepen