Holland America Line - Eurodam

Eurodam

Eurodam

De Eurodam is het eerste schip uit de Signature-klasse van Holland America Line en is onlangs compleet gerenoveerd en voorzien van de nieuwste updates. Het cruiseschip telt maar liefst 11 dekken met onder meer een complete Music Walk-ervaring, boetiekwinkels, kunstzalen en restaurants van wereldklasse. Stijlvol en luxueus, maar wel met een ongedwongen sfeer en een Nederlands tintje.

Bewonder het schitterende uitzicht vanaf het panoramadek, vergaap je aan de spectaculaire entertainmentshows en test je smaakpapillen tijdens een wijnproeverij. Aan boord van de Eurodam staat genieten centraal. Met een aantal nieuwe eetgelegenheden, waaronder een Italiaans en Pan-Aziatisch restaurant met een te gekke lounge, waan je jezelf op een culinaire wereldreis. Zoals je mag verwachten van een cruisevakantie met Holland America Line, ontbreekt het ook niet aan entertainment. Schitterende theatershows, zwembaden en een prachtig wellness complex om in te relaxen. Ook beschikt de Eurodam over een prachtige kunstcollectie gebaseerd op De Gouden Eeuw.

Schip kenmerken

Tewaterlating2008
 Passagiers2104
Bemanningsleden929
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
285
m
Gewicht
86273
BT
Snelheid
24
kn

Eurodam

Ontdek de wereld met Holland America Line, aan boord van het comfortabele drijvende resort Eurodam. Naast spannende bestemmingen zul je ook genieten van onvergetelijke eetervaringen, buitengewoon kleurrijke shows en kooklessen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens één van de shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen