Holland America Line - Noordam
Holland America Line - Noordam

Noordam

Holland America Line - Noordam - Zwembad

Noordam

De Noordam beschikt over kunst van museumkwaliteit, zoals een olieverfschilderij van de stad Utrecht uit 1842, maar ook over hedendaagse kunst, zoals de fotoserie van de grote musici Dizzy Gillespie en BB King. Een van de waardevolste meubelstukken aan boord van het schip is een opmerkelijke kist met inlegwerk, geflankeerd door gebeeldhouwde houten barokke zuilen uit de 17e eeuw. De kist is gemaakt in Duitsland in 1885 en is ingelegd met ebbenhout en edelstenen. Geniet van een Iphone-rondleiding aan boord langs de volledige kunstcollectie van de Noordam. Noordam is een voorbeeld van de klassieke stijl van oceaanreizen met hedendaagse voorzieningen en moderne verbeteringen.

De ambiance van de elegante Noordam zal je een comfortabele, ruime en ontspannende achtergrond bieden terwijl je de zonnige Cariben of het romantische Europa bevaart.

Schip kenmerken

Eerste reis2006
Gasten1916
Crewleden842
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
291
m
Gewicht
81769
BT
Snelheid
24
kn

Noordam

Maak van de gelegenheid gebruik om een prachtige cruise mee te maken met de vooraanstaande Holland America Line. Aan boord van de Noordam kun je je volledig uitleven in elegant comfort met traditionele elementen. Je zult gedenkwaardige ervaringen beleven tijdens je reis. Uiteraard is er tijd om lekker te ontspannen, theatervoorstellingen te bezoeken en deel te nemen aan educatieve kooklessen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens een show in het theater.

Andere zusterschepen