Holland America Line - Noordam
Holland America Line - Noordam

Noordam

Noordam

Laat je tijdens je cruisevakantie volledig in de watten leggen aan boord van de Noordam. Het middelgrote schip uit de Vista-klasse van Holland America Line is dankzij de vele kleurrijke kunstobjecten niet alleen een lust voor het oog, het beschikt ook over heel wat fijne faciliteiten. Laat het genieten maar beginnen.

Zonnestralen vangen langs het zwembad, een dagje relaxen in de spa of juist en actieve work-out in de fitness? Of je het nu lekker rustig aan wilt doen of liever het avontuur op zoekt, aan boord van de Noordam kun je werkelijk alle kanten op. Net zoals de andere schepen van Holland America Line is ook de Noordam uitgerust met een schitterende kunstcollectie die in een museum niet zou misstaan. En de populaire entertainment shows, zoals Billboard Onboard en het Lincoln Center Stage, zijn natuurlijk ook van de partij. Liefhebbers van gastronomie genieten met volle teugen van de vele specialiteitenrestaurants - van de malse steaks in de Pinnacle Grill tot de Italiaanse keuken in Canaletto.

Schip kenmerken

Tewaterlating2006
 Passagiers1916
Bemanningsleden842
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
291
m
Gewicht
81769
BT
Snelheid
24
kn

Noordam

Maak van de gelegenheid gebruik om een prachtige cruise mee te maken met de vooraanstaande Holland America Line. Aan boord van de Noordam kun je je volledig uitleven in elegant comfort met traditionele elementen. Je zult gedenkwaardige ervaringen beleven tijdens je reis. Uiteraard is er tijd om lekker te ontspannen, theatervoorstellingen te bezoeken en deel te nemen aan educatieve kooklessen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens een show in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen