Caribbean

Een cruisevakantie naar de Caribbean is een droom. De mooiste uitzichten, de fijnste stranden, het lekkerste weer en de heerlijkste cocktails. Bezoek de vele eilanden, terwijl je verblijft op je luxe cruiseschip dat van alle gemakken is voorzien.

Cruise Caribbean
Cruise Caribbean

Cruise de Caribbean

Een cruise naar de Caribbean is de ideale combinatie van sightseeing, zonvakantie en luxe. Terwijl je aan boord verblijft van je luxe cruiseschip vaar je door de Caribbean langs de mooiste plekken en kun je deze natuurlijk ook bezoeken. Geniet van de azuurblauwe zee en hagelwitte stranden of ga lekkere kajakken door de mangrove, tussen de kleine haaien. En na zo'n enerverende of ontspannen dag kun je terug aan boord heerlijk dineren en daarna bijvoorbeeld een goede film meepakken in de bioscoop van het schip.

Vertrek op een cruise naar de Caraïben en ontdek het klifduiken, de wind, het zand tussen je tenen en het relaxte tempo van het eilandleven. Honderden jaren geschiedenis hebben ruïnes uit de oertijd achtergelaten en levendige koloniale steden met fel beschilderde gebouwen weerspiegelen een fascinerende geschiedenis. Ontdek de witte zandstranden en ruige kliffen van Barbados. Bekijk torenhoge bergen zoals Petit Piton in St. Lucia, verken de weelderige regenwouden van Belize, of boost jouw adrenaline als je zip-linet door de boomtoppen van Labadee of Honduras. Als je meer van de rustige natuur houdt, kun je de dag doorbrengen met het bewonderen van prachtige watervallen in Jamaica en de levendige koraalriffen van Bonaire, waar je mantaroggen en papegaaivissen aantreft.

Bestemming