Costa Cruises

Ervaar een mediterraans vakantiegevoel op een cruise

  • Gezinsvriendelijk en betaalbaar
  • Italiaanse culinaire ervaringen
  • Blijven langer in havens liggen

Costa Cruise brengt op je vakantie de Italiaanse levensstijl naar je toe

Is het La Dolce Vita of Carpe Diem dat een vakantie met Costa Cruises zo aantrekkelijk maakt? Een Costa Cruise is een perfecte gezinsvakantie met kindermenu's, activiteiten en verschillende uitgaansgelegenheden voor kinderen, ouders en grootouders.

Costa Cruises biedt routes aan in de Caribbean, Dubai, Noord-Europa en natuurlijk de Middellandse Zee.

Costa Cruises Gezinsvriendelijke Vakantie

Gezinsvriendelijke vakanties

Costa Cruises biedt fantastische cruises aan voor het gehele gezin.

In Italië is familie de hoeksteen van de samenleving. Dat vind je ook terug op de schepen van Costa Cruises waar alles erop is gericht om 'quality time' door te brengen met het gezin. Dit is terug te vinden in de kinderclub Squok Club en de activiteiten die worden georganiseerd voor alle kinderen tussen 3 en 17 jaar. Maar ook met de excursies en de ruime hutten, waarvan sommigen speciaal zijn ingericht voor families. En met vaste lage prijzen voor kinderen tot 18 jaar is Costa Cruise een geweldige rederij voor een cruisevakantie met het gezin.

Exotische bestemmingen Costa Cruises

Exotische bestemmingen

Gevarieerd aanbod van bestemmingen

Costa Cruises heeft een gevarieerde vloot; van kleinere schepen met plaats voor 1.500 passagiers tot haar nieuwste schip, Costa Smeralda, dat wel tot 6.500 passagiers kan accommoderen. Daarnaast biedt Costa Cruise exotische bestemmingen zoals Dubai of Zuid-Amerika waar je prachtige nieuwe ervaringen op kunt doen.

Duurzaamheid Costa Cruises

Maak een bewuste keuze

Costa cruises en duurzaamheid

Kiezen voor een Costa cruise betekent een vakantie beleven met respect voor het milieu en de lokale gemeenschappen die je ontmoet op bestemmingen over de hele wereld. Alle activiteiten van Costa Cruises op het gebied van duurzaamheid houden rekening met de 17 Sustainable Development Goals (SDG) zoals gedefinieerd door de Verenigde Naties.

Wat betekent het om een verantwoordelijke ontdekkingsreiziger te zijn? Dat houdt onder andere in dat er harmonie is met de omgeving bij het ontdekken van nieuwe bestemmingen en dat er respect is voor lokale cultuur en gemeenschappen. Het doel is een mooie toekomst op te bouwen voor de volgende generaties aan reizigers. Costa is ervan overtuigd dat hun doelstellingen niet kunnen worden bereikt zonder een visie van duurzaam toerisme.

Lees meer over Costa Cruises en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Costa Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord van Costa Cruises?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Costa Cruises?
Hoe en wanneer krijg ik mijn tickets van Costa Cruises?

Schepen