Costa Cruises
9

Costa Cruises

La dolce vita! Costa Cruises brengt het mediterrane vakantiegevoel naar je toe. Aan boord van luxe schepen geniet je van het grote aanbod aan faciliteiten voor jong en oud, terwijl je reist naar de mooiste bestemmingen. Je kunt bij Costa Cruises ook kiezen voor een all inclusive verblijf. Zo geniet je je hele vakantie van tropische drankjes en (Italiaanse) gerechten om van te watertanden!

Families
Koppels
Ontspannen
Waterpark
Culinair

Costa Cruises aanbiedingen

Alleen bij Sunweb: exclusieve kortingen op geselecteerde Costa Cruises!

Costa Cruises Kids Club

Gezinsvriendelijke vakanties

Costa Cruises biedt fantastische cruises aan voor het gehele gezin

In Italië is familie de hoeksteen van de samenleving. Dat vind je ook terug op de schepen van Costa Cruises waar alles erop is gericht om 'quality time' door te brengen met het gezin. Dit is terug te vinden in de kinderclub Squok Club en de activiteiten die worden georganiseerd voor alle kinderen tussen 3 en 17 jaar. Maar ook met de excursies en de ruime hutten, waarvan sommigen speciaal zijn ingericht voor families. En met vaste lage prijzen voor kinderen tot 18 jaar is Costa Cruise een geweldige rederij voor een cruisevakantie met het gezin.

Een kijkje achter de schermen!

Ga mee op cruise aan boord van Costa Toscana

Benieuwd hoe een cruisevakantie met Costa Cruises eruit ziet? In deze vlog nemen Fleur en Sophie je mee op mini-cruise aan boord van Costa Toscana, het gloednieuwe vlaggenschip van Costa Cruises!

BEKIJK DE VLOG
Duurzaamheid Costa Cruises

Maak een bewuste keuze

Costa cruises en duurzaamheid

Kiezen voor een Costa cruise betekent een vakantie beleven met respect voor het milieu en de lokale gemeenschappen die je ontmoet op bestemmingen over de hele wereld. Alle activiteiten van Costa Cruises op het gebied van duurzaamheid houden rekening met de 17 Sustainable Development Goals (SDG) zoals gedefinieerd door de Verenigde Naties.

Wat betekent het om een verantwoordelijke ontdekkingsreiziger te zijn? Dat houdt onder andere in dat er harmonie is met de omgeving bij het ontdekken van nieuwe bestemmingen en dat er respect is voor lokale cultuur en gemeenschappen. Het doel is een mooie toekomst op te bouwen voor de volgende generaties aan reizigers. Costa is ervan overtuigd dat hun doelstellingen niet kunnen worden bereikt zonder een visie van duurzaam toerisme.

Lees meer over Costa Cruises en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Costa Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord van Costa Cruises?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Costa Cruises?
Hoe en wanneer krijg ik mijn tickets van Costa Cruises?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen

Wij vonden