Costa Pacifica

Costa Pacifica

Luid swingend je vakantie in aan boord van de Costa Pacifica, een van de grootste eyecatchers van Costa Cruises. Dit indrukwekkende cruiseschip, waar muziek de rode draad is, brengt jouw direct in de vakantiestemming.

De Costa Pacifica beschikt over enkele van de beste innovaties geïntroduceerd op Costa's schepen. Zo is de 'Samsara Spa' met meer dan 23.000 m² één van de grootste spa's op zee. En het centrale zwembad, dat zich uitstrekt over twee dekken, heeft een gigantisch filmscherm. Naast het centrale zwembad zijn er nog acht andere zwembaden en hottubs om heerlijk in te ontspannen. Ook aan de jongste reizigers is gedacht met de Peppa Pig Club, de Squok Kids Club en een arcadehal voor de oudere kinderen en tieners. Net als op andere cruiseschepen van Costa Cruises wordt je ook op de Costa Pacifica verwend met geweldig Italiaans eten. Muziek staat centraal aan boord en dat is niet alleen terug te vinden in het geweldige entertainmentaanbod, vol livemuziek en musicalshows. Ook het My Way restaurant, Ipanema Lounge, Route 66 Sports Bar, en het La Bamba pooldek doen je swingen van geluk. Wist je dat de Costa Pacifica het eerste cruiseschip is met een eigen opnamestudio aan boord?

Schip kenmerken

Tewaterlating2009
 Passagiers3780
Bemanningsleden1110
Dekken14
Breedte
38
m
Lengte
289
m
Gewicht
114147
BT
Snelheid
22
kn

Costa Pacifica

Bekijk een film onder de sterren op het pooldeck, dans de hele nacht op het poolfeest La Notte Pacifica en laat je verleiden door Italiaanse verrukkingen. De Costa Pacifica is een Italiaans drijvend resort met geweldig amusement voor zowel oude als jonge gasten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Zwembadfeesten, nachtclubs, dansvloeren met livemuziek en op Las Vegas geïnspireerde shows maken het moeilijk om je te vervelen.

Wij vonden

Andere zusterschepen