Costa Toscana

Costa Toscana

Beleef de tijd van je leven aan boord van de Costa Toscana, het gloednieuwe vlaggenschip van Costa Cruises. Van heerlijke wijnen en authentieke gerechten tot een vriendelijke bemanning die altijd voor je klaar staat; de Costa Toscana biedt de perfecte cruisevakantie voor gezinnen, solo cruisers en koppels.

Zoals je gewend bent van de schepen van Costa Cruises, beschikt ook de Costa Toscana over een flinke dosis stijl, comfort en een breed scala aan activiteiten. Wat het cruiseschip, dat begin 2022 haar maiden voyage maakte, nog specialer maakt, zijn de vele innovatieve functies en state-of-the-art technologieën aan boord. Zo is de Costa Toscana een voorloper op het gebied van duurzame cruisevakanties, dankzij haar aandrijving op vloeibaar aardgas (LNG). Natuurlijk zijn ook de kenmerkende elementen van Costa Cruises van de partij. Bruisende entertainmentshows, gastronomische hoogstandjes, talloze zwembaden en zelfs een aquapark, vakantiegangers van alle leeftijden vermaken zich dag in, dag uit!

Een kijkje achter de schermen!

Ga mee op cruise met Costa Toscana

Benieuwd hoe een cruisevakantie met Costa Cruises eruit ziet? In deze vlog nemen Fleur en Sophie je mee op mini-cruise aan boord van Costa Toscana, het gloednieuwe vlaggenschip van Costa Cruises!

Schip kenmerken

Tewaterlating2021
 Passagiers6600
Bemanningsleden1682
Dekken20
Breedte
42
m
Lengte
337
m
Gewicht
183900
BT
Snelheid
23
kn

Costa Toscana

Geniet van de zon als je op de promenade loopt. Ervaar verschillende soorten entertainment op het centrale plein van Costa Toscana met verschillende bars, lounges en uitgaansgelegenheden. Welkom aan boord van een Italiaanse droomwereld voor zowel oude als jonge gasten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het entertainment omvat nachtclubs, door fantastische op Las Vegas geïnspireerde shows. Rond Piazza Travestere vindt je lounges, dansvloeren en podia met artiesten die je de hele dag vermaken.

Wij vonden

Andere zusterschepen