Costa Cruises - Costa Favolosa

Costa Favolosa

Op de Costa Favolosa waan je je een prins of prinses in je eigen sprookje. En dat is ook precies de bedoeling van dit droomschip. Het interieur van het cruiseschip is rijk gedecoreerd met marmer, graniet en Swarovski kristallen en geïnspireerd op beroemde paleizen en kastelen.

Costa Favolosa is het vierde cruiseschip uit de Concordia klasse van Costa Cruises. Het is een indrukwekkend cruiseschip met ruimte voor meer dan 3.000 passagiers en alle faciliteiten die je van de Italiaanse cruiserederij gewend bent. Het hart van het cruiseschip wordt gevormd door de Atrio dei Diamanti dat met al zijn spiegels en glazen liften verwijst naar de Spiegelzaal van het Paleis van Versailles.

Aan boord kun je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk op de Costa Favolosa. Dansen tot je erbij neervalt in de Etoiles nachtclub, helemaal opgaan in een film in de 4D bioscoop of een gokje wagen in het El Dorado casino. De sportievelingen onder ons kunnen hun rondjes rennen in de ochtendzon over de panoramische hardloop track, gewichtheffen in de gym of een reisgenoot uitdagen voor een potje tennis op het sportveld. Ook uit eten gaan is een feest op de Favolosa. Pizza, Aziatisch of een sterrenmenu bij het a la carte restaurant? Er is voor ieder wat wils op je cruise.

Schip kenmerken

Tewaterlating2011
 Passagiers3014
Bemanningsleden1068
Dekken13
Breedte
38
m
Lengte
290
m
Gewicht
114147
BT
Snelheid
20
kn

Costa Favolosa

Bekijk een film onder de sterren op het pooldeck, dans de hele nacht op het poolfeest La Notte Pacifica en laat je verleiden door Italiaanse verrukkingen. De Costa Favolosa is een Italiaans drijvend resort met geweldig amusement voor zowel oude als jonge gasten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Zwembadfeesten, nachtclubs, dansvloeren met livemuziek en op Las Vegas geïnspireerde shows maken het moeilijk om je te vervelen.

Wij vonden

Andere zusterschepen