Costa Cruises - Costa Fortuna

Costa Fortuna

De weelderige sfeer van de cruises van 100 jaar geleden, maar dan met de gemakken van nu. Dat is de Costa Fortuna. Genieten van romig Italiaans ijs, luieren op het zonnedek of winkelen in de Galleria. Op de Costa Fortuna lacht het leven je toe.

De Costa Fortuna is een cruiseschip uit de gelijknamige Fortuna klasse van Costa Cruises. Het cruiseschip biedt ruimte aan 2.702 passagiers en is daarmee van een wat bescheidener omvang dan sommige andere cruiseschepen uit de vloot van de Italiaanse cruise rederij. Costa Cruises bestaat al meer dan 150 jaar. Dat rijke verleden wordt op de Costa Fortuna uitgebreid geëerd. Bijvoorbeeld in het glinsterende atrium waar 26 modellen van iconische Costa schepen terug te vinden zijn. 

Een live show bijwonen in het Rex 1932 Theatre, dansen in Vulcania 1927 Disco of cocktails drinken in de Conte Verde 1923 Ballroom. Het is mogelijk op je cruisevakantie met Costa Fortuna. Elke ruimte op de Costa Fortuna is vernoemd naar een historisch schip en ademt de sfeer die erbij hoort. Maar dat betekent niet dat de Costa Fortuna niet beschikt over uitstekende moderne faciliteiten. Uiteraard vind je ook hier aan boord een spetterend waterpark, state-of-the art sportfaciliteiten en de vermaarde Costa spa die als één van de beste van alle cruiserederijen te boek staat.

Schip kenmerken

Tewaterlating2003
 Passagiers2698
Bemanningsleden1068
Dekken13
Breedte
36
m
Lengte
272
m
Gewicht
102587
BT
Snelheid
20
kn

Costa Fortuna

Beleef een film onder de sterren op het pooldeck, dans de hele avond op het poolfeest La Notte Bianca en laat je verleiden door Italiaanse delicatessen. De Costa Fortuna is een Italiaans drijvend resort met geweldig amusement voor zowel oude als jonge gasten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Zwembadfeesten, nachtclubs, dansvloeren met livemuziek en op Las Vegas geïnspireerde shows maken het moeilijk om je te vervelen.

Wij vonden

Andere zusterschepen