Cruise Rome

Cruise vanuit Rome - Civitavecchia

Cruise vanuit Rome

Een cruise vanuit Rome is de ultieme start van je mediterrane vakantie. Vanuit de historische stad liggen topbestemmingen zoals de Griekse eilanden, Spanje en zelfs Turkije aan je voeten. Je reis begint in een stad vol geschiedenis en cultuur, wat je avontuur nog specialer maakt.

Voordat je Middellandse Zee cruise van start gaat, is het absoluut de moeite waard om Rome zelf te ontdekken. Bezoek historische iconen, zoals het Colosseum en de Trevifontein, wandel door het Forum Romanum en geniet van de pracht van de Sint-Pietersbasiliek in Vaticaanstad. En vergeet niet om een echte Italiaanse gelato te proeven terwijl je door de charmante straatjes van de stad slentert!

Welke cruises vertrekken uit Rome?

Veel bekende cruisemaatschappijen vertrekken vanuit Rome - Civitavecchia, waaronder MSC Cruises, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line en Costa Cruises. Deze maatschappijen bieden allerlei opties, van luxe cruises tot gezinsvriendelijke vakanties, met geweldige voorzieningen en entertainment aan boord.

Fly & Cruise

Fly & Cruise Rome

Een groot voordeel van een cruise vanuit Rome is de bereikbaarheid vanuit Nederland. Met (directe) vluchten naar Rome ben je snel ter plaatse, zodat je welverdiende vakantie in no-time van start gaat. De korte reistijd betekent dat je meer tijd hebt om van je cruise en de prachtige bestemmingen te genieten.

LEES MEER

Bekijk alle cruises uit Rome

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden