MSC Cruises

Bij de Italiaanse rederij staat gastvrijheid en samenzijn centraal. De ruime schepen zijn uitgerust met voorzieningen voor de hele familie en geweldige (Italiaanse) restaurants.

MSC Cruises
MSC Cruises

MSC Cruises - Geniet van het mediterrane leven

Houd je van Italiaans eten, Griekse cultuur en Spaanse levensvreugde? Misschien spreken het leven op Malta of de olijfgaarden in Zuid-Turkije je aan? MSC Cruises is de rederij die je de meeste van deze ervaringen biedt tijdens een cruise in de Middellandse Zee.

Iedere dag aanmeren in een nieuwe haven betekent dat je echt de geschiedenis en cultuur ervaart op meerdere bestemmingen. Je beleeft een grote diversiteit aan culturen tijdens een cruisevakantie; van de Zuilen van Hercules tot de Bosporus en van Caïro tot Marseille.

MSC Cruises aanbiedingen

Nog even de kou ontsnappen of alvast je zomervakantie boeken? Een cruisevakantie met MSC Cruises is dé manier om te genieten van de zon en de wereld te ontdekken. Bekijk hier de beste aanbiedingen voor een cruisevakantie met MSC Cruises.

MSC Cruises - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

MSC Cruises en duurzaamheid

Voor MSC Cruises betekent duurzaamheid het beschermen van het milieu, het ondersteunen van de mensen die met hen werken of reizen, evenals de gemeenschappen en plaatsen die zij bezoeken en waarmee zij zaken doen.

Het duurzaamheidsprogramma van MSC Cruises is georganiseerd rond vier belangrijke pijlers: planeet, mensen, bestemmingen en inkoop. Dit vertaalt zich in een streven naar voortdurende verbetering van de milieuprestaties van haat vloot, zorg voor alle werknemers en de bevordering van diversiteit en inclusie, alles in werk stellen om de impact op kustgemeenschappen positief te houden en een verantwoorde inkoop van de producten en diensten.

Lees meer over MSC Cruises en duurzaamheid

Veelgestelde vragen MSC Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord bij MSC Cruises?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van MSC Cruises?
Hoe en wanneer krijg ik mijn ticket voor MSC Cruises?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen