MSC Cruises

MSC Cruises heeft passie voor de zee en hecht het grootste belang aan gastvrijheid.

  • Gezinsvriendelijk en betaalbaar
  • Moderne vloot met Italiaans design
  • Veel faciliteiten voor oud en jong
MSC Cruises
MSC Cruises

MSC Cruises - Geniet van het mediterrane leven

Houd je van Italiaans eten, Griekse cultuur en Spaanse levensvreugde? Misschien spreken het leven op Malta of de olijfgaarden in zuid Turkije je aan? MSC Cruises is de rederij die je de meeste van deze ervaringen kan bieden tijdens een enkele cruise in de Middellandse Zee.

Iedere dag stoppen in een nieuwe haven betekent dat je echt de geschiedenis en cultuur kunt ervaren in meerdere bestemmingen. Je zult fascinerende culturen zien, voelen en proeven. Van de Zuilen van Hercules tot de Bosporus en van Caïro tot Marseille.

Hoogtepunt van een cruise met MSC Cruises is een bezoek aan MSC Ocean Cay. Ocean Cay is een unieke eiland bestemming waar gasten in contact kunnen komen met de natuurlijke omgeving en leren over het belang van het behoud van de oceanen en koraalriffen. Het is getransformeerd om een biodiverse en duurzame omgeving te creëren.

MSC Bellissima Dubai - MSC Cruises

Waar wil jij heen?

MSC Cruises is meer dan alleen cruise vakanties in de Middellandse Zee.

De Middellandse Zee cruise vakanties waren de belangrijkste focus van MSC Cruises voor jaren. Met hun lokale kennis van de Middellandse zee en hun nieuwe schepen blinken ze echt uit in Middellandse zee cruises. Maar daarnaast is MSC Cruises begonnen met het aanbieden van Wereldcruises. Een wereldcruise is een herinnering voor het leven met once-in-a-lifetime ervaringen. Tegenwoordig kun je ook een Caribbische cruise of een cruise vakantie in Dubai boeken bij MSC Cruises. Kortom, de wereld ligt aan je voeten met MSC Cruises.

MSC Meraviglia - White Night Party - MSC Cruises

Wees lekker jezelf

Kledingvoorschriften MSC Cruises

Zijn er kledingvoorschriften op de schepen van MSC Cruises? Alleen als jij dat wilt. MSC Cruises investeert fors in gezinnen en is een zeer kindvriendelijke rederij. Er zijn gratis entertainment en activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. MSC Cruises is gericht op alle soorten gasten en er is dus weinig aandacht voor stropdassen, baljurken en smokings. De sfeer is ontspannen en informeel is en tijdens de legendarische White Party feest iedereen tot in de late uurtjes.

MSC Cruises - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

MSC Cruises en duurzaamheid

Voor MSC Cruises betekent duurzaamheid het beschermen van het milieu, het ondersteunen van de mensen die met hen werken of met hen te reizen, evenals de gemeenschappen en plaatsen die zij bezoeken en waarmee zij zaken doen.

Het duurzaamheidsprogramma van MSC Cruises is georganiseerd rond vier belangrijke pijlers: de Planeet, Mensen, Bestemmingen en Inkoop. Dit vertaalt zich in een streven naar voortdurende verbetering van de milieuprestaties van haat vloot; zorg voor alle werknemers en bevordering van diversiteit en inclusie; werken om ervoor te zorgen dat haar impact op de kustgemeenschappen die zij bereiken positief blijft; en verantwoorde inkoop van de producten en diensten.

Lees meer over MSC Cruises en duurzaamheid

Veelgestelde vragen MSC Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord bij MSC Cruises?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van MSC Cruises.
Hoe en wanneer krijg ik mijn ticket voor MSC Cruises?

Schepen