MSC Orchestra - MSC Cruises

MSC Orchestra

Populaire bestemmingen

Welkom aan boord van de MSC Orchestra, een razend populair en gezinsvriendelijk schip uit de vloot van MSC Cruises. Met faciliteiten en entertainment voor alle leeftijden is de MSC Orchestra een geweldig schip voor een cruisevakantie met het gezin. Komend jaar verkent de MSC Orchestra de Mediterrane wateren en zal het schitterende kustplaatsen en eilanden in onder andere Italië, Spanje en Portugal bezoeken. Vanaf de winter reist MSC Orchestra af naar Zuid-Amerika en legt het prachtige routes af langs de kust van Brazilië en Argentinië.

Populaire cruises

MSC Orchestra

De MSC Orchestra, dat in 2007 aan de vloot van MSC Cruises werd toegevoegd, is het achtste schip van de lijn. Net als het zusterschip, de MSC Musica vertegenwoordigt de MSC Orchestra een revolutionaire nieuwe ontwerpstrategie voor de lijn. De MSC Orchestra heeft 1275 kajuiten. 65 procent van de kajuiten aan boord heeft een balkon. Op elk moment tijdens je cruisevakantie op de MSC Orchestra heb je ontelbare mogelijkheden. De kinderen kunnen naar hartenlust ravotten in de Jungle Adventure-speelkamer en tieners hebben een eigen club. Het leven aan boord kan hier precies zijn zoals jij het wilt!

Schip kenmerken

Tewaterlating2007
 Passagiers2550
Bemanningsleden987
Dekken13
Breedte
32
m
Lengte
294
m
Gewicht
89600
BT
Snelheid
22
kn

MSC Orchestra

Bekijk een film onder de sterren op het pooldeck, train in de fitnessruimte met uitzicht op de oceaan en geniet van authentiek Italiaans ijs. MSC Orchestra is een modern cruiseschip met een sfeer die gastvrij, Italiaans en stijlvol is.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet elke avond van livemuziek, themafeesten, nachtclubs, casino's en spetterende shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen