MSC Bellissima - MSC Cruises

MSC Bellissima

Cruisevakantie Japan MSC Bellissima

Populaire bestemmingen

Welkom aan boord van de MSC Bellissima, een van de populairste schepen van MSC Cruises. Aan boord tref je namelijk een breed scala aan luxueuze en gezinsvriendelijke faciliteiten. Dit jaar verkent de MSC Bellissima de Aziatische wateren en zal het de schitterende havens van Japan en Taiwan aandoen. Een múst voor de avontuurlijke cruisereiziger.

BEKIJK CRUISES

MSC Bellissima

Vertrek voor een reis van je leven aan boord van de MSC Bellissima. Het cruiseschip van MSC Cruises biedt een perfecte mix van luxe, avontuur en entertainment. Met buitengewone faciliteiten en boeiende routes voor 2024 en 2025 is dit schip perfect voor gezinnen met kinderen, (jonge) koppels en iedereen die op zoek is naar een uitzonderlijke cruise-ervaring.

De MSC Bellissima biedt talloze voorzieningen die de luxe van cruiseschepen herdefiniëren. De overdekte promenade, versierd met een betoverend LED-koepelplafond van 96 meter lang, creëert een betoverende sfeer. Voor (jonge) koppels die op zoek zijn naar een romantische cruisevakantie biedt het schip de perfecte setting. Elegante eetgelegenheden, waaronder specialiteitenrestaurants met verrukkelijke gerechten, vormen het decor voor intieme diners. De spa en het wellnesscentrum bieden een toevluchtsoord voor koppels die op zoek zijn naar ontspanning. En met een divers entertainmentaanbod, van liveshows tot dansgelegenheden, is er altijd iets speciaals om te delen. Ook voor gezinnen met kinderen is de MSC Bellissima een paradijs vol entertainment en avontuur. Speciale kinder- en tienerclubs zorgen ervoor dat de kleintjes bezig zijn en onder toezicht staan, zodat de ouders kunnen ontspannen. Het Aqua Park, met zijn spannende waterglijbanen, belooft eindeloos plezier voor kinderen van alle leeftijden. Kortom, de MSC Bellissima biedt een buitengewone cruise-ervaring, een mix van luxe, avontuur en gezinsvriendelijk entertainment!

Schip kenmerken

Tewaterlating2019
 Passagiers4500
Bemanningsleden1536
Dekken15
Breedte
43
m
Lengte
316
m
Gewicht
171598
BT
Snelheid
23
kn

MSC Bellissima

Hang rond bij het zwembad, ervaar illusies op het gigantische digitale LED-dome van de promenade, bezoek het pretpark of bekijk een oogverblindend Broadwayshow. Tijdens een cruise aan boord van MSC Bellissima kun je kiezen uit een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet elke avond van livemuziek, themafeesten, nachtclubs, casino's en spetterende shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen