MSC World America

caribbean cruise

Populaire bestemmingen

Beleef een onvergetelijke reis met MSC World America, een van de allernieuwste schepen van MSC Cruises. Aan boord tref je een breed scala aan faciliteiten voor een ontspannen en avontuurlijke cruisevakantie. MSC World America vaart in het Caribisch gebied en reist het vanuit Miami naar talloze paradijselijke bestemmingen, waaronder Puerto Rico, Mexico en de Bahama's.

BEKIJK CRUISES

MSC World America

Maak kennis met het tweede World-klasse schip van MSC Cruises, MSC World America. Het gloednieuwe cruiseschip zal naar verwachting uitvaren in de zomer van 2025 en zal voorzien zijn van de nieuwste innovaties, een tal van nieuwe faciliteiten en nog meer luxe en comfort voor haar gasten.

MSC World America zal aangedreven worden door vloeibaar aardgas (LNG), de schoonste fossiele brandstof die vandaag de dag beschikbaar is voor cruiseschepen. Hiermee zet de rederij haar plannen voor duurzaam reizen nog verder voort. De routes van MSC World Europa zullen zich voornamelijk richten op Noord-Amerika en de Caribbean, met veel afvaarten vanuit de Verenigde Staten.

Schip kenmerken

Tewaterlating2025
 Passagiers6761
Bemanningsleden2138
Dekken20
Breedte
47
m
Lengte
333
m
Gewicht
205700
BT
Snelheid
23
kn

MSC World America

Een wereld van duurzaam cruisen op een schip dat is ontworpen voor een intensieve, verrijkende ervaring op zee, waar elegant Europees design samenkomt met Amerikaans comfort. MSC World America begint in het voorjaar van 2025 met een cruise van Miami naar het Caribisch gebied.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het entertainment biedt een enorme variëteit en keuze voor iedereen, van het grootste waterpark van de vloot met waterglijbanen met VR-technologie tot de Luna Park Studio, een multifunctioneel theater met 300 zitplaatsen, gebouwd om op maat te worden gemaakt voor elk optreden of evenement.

Wij vonden

Andere zusterschepen