MSC Cruises - MSC Euribia
MSC Cruises - MSC Euribia

MSC Euribia

MSC Euribia

De MSC Euribia is vernoemd naar de Griekse goddin Eurybia de godin van de heerschappij over de zeeën. Samen met de MSC World Europe, is zij het eerste schip van MSC Cruises dat vaart op LNG. Dit vermindert de uitstoot aanzienlijk en is daarmee een nieuwe stap in de richting van emissievrije cruisevakanties.

De romp van de MSC Euribia bevat een iconisch design dat de toewijding van MSC Cruises voor het milieu moet symboliseren. Het kunstwerk is gemaakt door de kunstenaar Alex Flämig die heeft meegedaan met een design wedstrijd.

Het is nog afwachten welke voorzieningen er precies allemaal aanboord komen van de MSC Euribia, maar we weten in ieder geval al dat er vijf zwembaden aan boord zullen zijn en natuurlijk de kenmerkende grote LED Dome at Sea zal weer aanwezig zijn. MSC Euribia zal gaan varen in juni 2023 en naar de Noorse Fjorden vanuit Kiel.

Schip kenmerken

Tewaterlating2023
 Passagiers6334
Bemanningsleden1704
Dekken18
Gerenoveerd
2023
Lengte
331
m
Gewicht
181541
BT
Snelheid
23
kn

MSC Euribia

Hang rond bij het zwembad, ervaar illusies op het gigantische digitale LED-dome van de promenade, bezoek het pretpark of bekijk een oogverblindend Broadway-show. Tijdens een cruise aan boord van MSC Euribia kun je kiezen uit een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Ervaar elke avond livemuziek, themafeesten, nachtclubs, casino's en spetterende shows in het theater.

Andere zusterschepen