MSC Euribia
MSC Euribia

MSC Euribia

De wereld ligt aan je voeten op MSC Euribia, het allernieuwste schip van MSC Cruises dat in de zomer van 2023 haar eerste vaart zal maken. Het schip is vernoemd naar de Griekse godin Eurybia, heerser over de zeeën. Net als de MSC World Europa wordt ook de Euribia aangedreven door LNG en is daarmee een nieuwe stap in de richting van duurzame cruisevakanties.

MSC Euribia is een waar kunstwerk te noemen. Niet alleen beschikt het schip over een iconisch design, het is ook voorzien van ultramoderne technologieën om het ecosysteem te beschermen en te bewaren. Zoals je van MSC Cruises gewend bent, is het luxe cruiseschip ook uitgerust met een flinke dosis comfort en fijne faciliteiten. Zo zijn er vijf zwembaden aan boord te vinden, waaronder een groot waterpark, een luxe spa en natuurlijk geweldige restaurants en entertainment.

Schip kenmerken

Tewaterlating2023
 Passagiers6334
Bemanningsleden1704
Dekken18
Gerenoveerd
2023
Lengte
331
m
Gewicht
181541
BT
Snelheid
23
kn

MSC Euribia

Hang rond bij het zwembad, ervaar illusies op het gigantische digitale LED-dome van de promenade, bezoek het pretpark of bekijk een oogverblindend Broadway-show. Tijdens een cruise aan boord van MSC Euribia kun je kiezen uit een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Ervaar elke avond livemuziek, themafeesten, nachtclubs, casino's en spetterende Las Vegas-shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen