MSC Grandiosa - MSC Cruises

MSC Grandiosa

MSC Grandiosa -- de eerste van de nieuwe Meraviglia Plus-klasse van de lijn -- werd op 9 november 2019 in Hamburg gedoopt door de peettante van alle schepen van de lijn, Sophia Loren.

MSC Grandiosa heeft 200 hutten meer; 2.421 in totaal, inclusief 60 voor passagiers met beperkte mobiliteit. MSC Grandiosa toont een aantal primeurs voor de lijn, waaronder het160-cover Il Campo restaurant voor "Aurea Experience" passagiers en het grootste winkelgebied op een cruiseschip.

De verlengde 111 meter lange binnen promenade wordt overdekt door een 93 meter lang "digital sky" LED-scherm, opnieuw het grootste op een cruise schip. Beelden worden 24 uur per dag op het plafond geprojecteerd, samen met speciale shows met wisselende beelden die drie keer per dag worden vertoond. De 10 restaurants en 21 bars, snackruimten en lounges omvatten een uitgebreid specialiteitenrestaurant L'Atelier Bistrot, met zitplaatsen voor 66 personen. Je kunt de MSC Grandiosa beleven op je Middellandse Zee cruise vakantie!

Schip kenmerken

Tewaterlating2019
 Passagiers6297
Bemanningsleden1700
Dekken19
Breedte
43
m
Lengte
331
m
Gewicht
181000
BT
Snelheid
23
kn

MSC Grandiosa

Hang rond bij het zwembad, ervaar illusies op het gigantische digitale LED-dome van de promenade, bezoek het pretpark of bekijk een oogverblindend Broadwayshow. Tijdens een cruise aan boord van MSC Grandiosa kun je kiezen uit een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet elke avond van livemuziek, themafeesten, nachtclubs, casino's en spetterende shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen