MSC Armonia - MSC Cruises

MSC Armonia

Populaire bestemmingen

Welkom aan boord van de MSC Armonia! Dit gezinsvriendelijke schip biedt betaalbare cruisevakanties voor de hele familie. Laat je meenemen naar de mooiste bestemmingen aan de Middellandse Zee en bezoek de Griekse eilanden, Venetië of de historische stad Dubrovnik. Liefhebbers van avontuur en verre bestemmingen zetten koers naar Zuid-Amerika, waar de MSC Armonia prachtige routes aflegt langs de kust.

Populaire cruises

Als cruise-experts hebben we de kunst geperfectioneerd van het kiezen van de allerbeste cruises. Voor jou hebben we enkele uitzonderlijke cruises geselecteerd die garant staan voor onvergetelijke avonturen, of je nu kiest voor een romantische trip met je geliefde of een avontuur met het hele gezin. Maar let op: de kwaliteit en exclusiviteit van deze afvaarten maken ze zeer gewild. Wacht daarom niet te lang met reserveren; deze cruises zijn in een oogwenk volgeboekt.

MSC Armonia

Ga op cruise met MSC Armonia. Het compleet vernieuwde schip van MSC Cruises is een geweldige uitvalsbasis voor een cruisevakantie met het hele gezin. Dankzij een fantastische samenwerking met Chicco, LEGO® en Namco® beschikt de MSC Armonia over een tal van speelruimtes en kinderprogramma's waar de kleinste reizigers zich dagenlang vermaken. Aan boord vind je ook een fantastisch waterpark voor een flinke dosis aquafun. Voor extra gemoedsrust krijgt elk kind bij het instappen een veiligheidspolsbandje. Natuurlijk beschikt de MSC Armonia ook over genoeg activiteiten voor volwassenen, zoals een show in Vegas-stijl in het 'Teatro La Fenice', een fijne wellness en diverse nachtclubs.

Schip kenmerken

Tewaterlating2001
 Passagiers1984
Bemanningsleden721
Dekken9
Breedte
32
m
Lengte
275
m
Gewicht
65591
BT
Snelheid
22
kn

MSC Armonia

Bekijk een Broadwayshow, verwen jezelf met een echte 'gelato' of neem een ontspannende behandeling in de spa met uitzicht op de oceaan. MSC Armonia is een kleiner cruiseschip en biedt gezellig comfort in een stijlvolle omgeving.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het entertainment omvat een theater met 713 zitplaatsen, een nachtclub en een groot casino van 400 m².

Wij vonden

Andere zusterschepen