MSC Seaview - MSC Cruises
MSC Seaview - MSC Cruises

MSC Seaside

MSC Seaview

Klaar om aan boord te gaan van een verbluffende cruise? Je zult dol zijn op de MSC Seaview als je van Italiaanse stijl en ultramoderne scheepsvoorzieningen houdt. Het uitzicht is altijd net zo goed in de ruime openbare ruimtes als op de dekken.

De MSC Seaview heeft een luxueus strand thema en er is hier evenveel te beleven als in een bruisende haven aan de Middellandse Zee. Een waaier aan casual en verfijnde eetgelegenheden? Check. Een keur aan chique boetieks? Natuurlijk. Ontelbare plekjes om cocktails of Italiaanse wijn te drinken? Daar proosten we op!

Heb plezier van boeg tot achtersteven. Plons in de verschillende zwembaden, maak het gezellig in de bubbelbaden, werk aan je strandlichaam in de fitnessruimte, en ontspan daarna in de spa met een massage. Ga op zoek naar Lady Luck in het casino, pak dan een live show in het theater of lach je rot in de comedy club.

Schip kenmerken

Tewaterlating2017
 Passagiers5179
Bemanningsleden1413
Dekken18
Breedte
41
m
Lengte
323
m
Gewicht
154000
BT
Snelheid
21
kn

MSC Seaside

Houd je volgende bestemming in de gaten vanaf de unieke 360° Waterfront Boardwalk, slinger langs 's werelds langste zipline op zee of breng het kind in je naar boven in het waterpark met meerdere verdiepingen. MSC Seaside heeft de grootste buitenruimte van alle cruiseschepen en is een perfecte keuze voor alle leeftijden.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Broadwayshows, acrobatiek en magie - beleef elke avond een nieuwe uitvoering in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen