MSC Cruises in the Caribbean

MSC Seaside

Populaire bestemmingen

Zet koers naar 's werelds zonnigste bestemmingen! Deze winter ontdekt de MSC Seaside de Caribische wateren en legt ze unieke routes af langs onder meer Martinique, Puerto Rico en de Bahama's. In het voorjaar maakt de MSC Seaside de oversteek naar Europa, waar de zonovergoten kustlijn van de Middellandse Zee op je wacht. Boek nu je MSC Seaside cruise en verken de Middellandse Zee vanuit o.a. Marseille!

Populaire cruises

MSC Seaside

MSC Seaside is een geweldige uitvalsbasis voor een ontspannen cruisevakantie. Het gezinsvriendelijke schip beschikt over talloze faciliteiten om je een vakantie lang in de watten te leggen. Maar ook aan entertainment en activiteiten is er geen gebrek.

Op de MSC Seaview valt er evenveel te beleven als in een bruisende haven aan de Middellandse Zee. Een waaier aan casual en verfijnde eetgelegenheden? Check. Voldoende chique boetieks? Natuurlijk. Ontelbare plekjes om cocktails of Italiaanse wijn te drinken? Daar klinken we op! Plons in de verschillende zwembaden, maak het gezellig in de bubbelbaden, werk aan je lichaam in de fitnessruimte en ontspan daarna in de spa met een massage. Ga op zoek naar Lady Luck in het casino, geniet van een live show in het theater of lach je rot in de comedy club. Iedere dag is een feestje aan boord van MSC Seaside!

Schip kenmerken

Tewaterlating2017
 Passagiers5179
Bemanningsleden1413
Dekken18
Breedte
41
m
Lengte
323
m
Gewicht
154000
BT
Snelheid
21
kn

MSC Seaside

Houd je volgende bestemming in de gaten vanaf de unieke 360° Waterfront Boardwalk, slinger langs 's werelds langste zipline op zee of breng het kind in je naar boven in het waterpark met meerdere verdiepingen. MSC Seaside heeft de grootste buitenruimte van alle cruiseschepen en is een perfecte keuze voor alle leeftijden.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Broadwayshows, acrobatiek en magie - beleef elke avond een nieuwe uitvoering in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen