MSC Meraviglia

MSC Meraviglia

Populaire bestemmingen

Populaire cruises

We doken diep in het aanbod van MSC Meraviglia en wat hebben we prachtige cruises gevonden! Onze cruise experts hebben speciaal voor jou de populairste afvaarten op een rijtje gezet. Bekijk snel ons aanbod en beleef een reis om nooit te vergeten aan boord van MSC Meraviglia.

MSC Meraviglia

De MSC Meraviglia vaart naar spannende bestemmingen in de Caraïben, waaronder Bermuda, de Britse Maagdeneilanden en de Bahama's. De ideale bestemmingen voor levensgenieters die ervan dromen om de Caraïben te ontdekken.

Met het uitgebreide entertainment aan boord is de avond gegarandeerd leuk voor iedereen en dankzij een verscheidenheid aan restaurants, met smaken van over de hele wereld, is er voor elke gast keuze genoeg. Naast het plezier en de luxe aan boord, zijn er de fantastische excursies aan wal. En dankzij de comfortabele kajuiten wissel je onvergetelijke dagen af met rustgevende nachten op de MSC Meraviglia.

Schip kenmerken

Tewaterlating2016
 Passagiers4500
Bemanningsleden1536
Dekken15
Breedte
43
m
Lengte
316
m
Gewicht
171598
BT
Snelheid
23
kn

MSC Meraviglia

Hang rond bij het zwembad, ervaar illusies op het gigantische digitale LED-dome van de promenade, bezoek het pretpark of bekijk een oogverblindend Broadwayshow. Tijdens een cruise aan boord van MSC Meraviglia kun je kiezen uit een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet elke avond van livemuziek, themafeesten, nachtclubs, casino's en spetterende shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen