MSC Musica - MSC Cruises

MSC Musica

Populaire bestemmingen

Populaire cruises

We doken diep in het aanbod van MSC Musica en wat hebben we prachtige cruises gevonden! Onze cruise experts hebben speciaal voor jou de populairste afvaarten op een rijtje gezet. Bekijk snel ons aanbod en beleef een reis om nooit te vergeten aan boord van MSC Musica.

MSC Musica

MSC Musica pakt biedt een volledige wereldkeuken in verschillende eetgelegenheden. Trakteer jezelf tijdens je cruise vakantie op Italiaanse gastronomische specialiteiten in Il Giardino, verse Aziatische smaken in Kaito Sushi Bar, fusion creaties in Galaxy Disco Restaurant en fantastische zuur desem pizza's en Italiaanse gerechten in Eataly.

De MSC Musica blinkt uit in activiteiten en lounges en bars met designer thema. Dans de hele nacht door in de oogverblindende Crystal Lounge en meng u onder de mensen in de Havana Club Cigar Room. Geniet van de MSC Musica op een Middellandse zee cruise vakantie of Wereldcruise.

Schip kenmerken

Tewaterlating2006
 Passagiers2550
Bemanningsleden987
Dekken13
Breedte
32
m
Lengte
294
m
Gewicht
89600
BT
Snelheid
22
kn

MSC Musica

Bekijk een film onder de sterren op het pooldeck, train in de fitnessruimte met uitzicht op de oceaan en geniet van authentiek Italiaans ijs. MSC Musica is een modern cruiseschip met een sfeer die gastvrij, Italiaans en stijlvol is.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet elke avond van livemuziek, themafeesten, nachtclubs, casino's en spetterende shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen