MSC Lirica - MSC Cruises

MSC Lirica

Populaire bestemmingen

Populaire cruises

We doken diep in het aanbod van MSC Lirica en wat hebben we prachtige cruises gevonden! Onze cruise experts hebben speciaal voor jou de populairste afvaarten op een rijtje gezet. Bekijk snel ons aanbod en beleef een reis om nooit te vergeten aan boord van MSC Lirica.

MSC Lirica

Laat je meenemen naar bruisende bestemmingen aan boord van MSC Lirica. Het cruiseschip van MSC Cruises is al jaren een geliefde uitvalsbasis voor een fantastische vakantie. MSC Lirica biedt spannende routes over de Middellandse Zee en Zuid-Amerika, waarbij zon, zee, strand, maar ook cultuur en avonuur samenkomen in één reis.

De MSC Lirica is een geweldig schip voor het hele gezin. Tijdens de cruise zijn er tal van activiteiten voor kinderen en tieners, zoals de virtual reality game room en de minigolfbaan. De MSC Lirica heeft ook een kinder- en tienerclub waar professionele kinderopvang voor activiteiten zorgt. Volwassen kunnen dan ontspannen in het solarium of van een drankje genieten The Beverly Hills Bar. Een familiecruise is natuurlijk perfect om met zijn allen te genieten van een onvergetelijke rondreis, terwijl je maar één keer de koffers hoeft uit te pakken!

Schip kenmerken

Tewaterlating2003
 Passagiers1984
Bemanningsleden721
Dekken9
Breedte
32
m
Lengte
275
m
Gewicht
65591
BT
Snelheid
22
kn

MSC Lirica

Bekijk een Broadwayshow, verwen jezelf met een echte 'gelato' of neem een ontspannende behandeling in de spa met uitzicht op de oceaan. MSC Lirica is een kleiner cruiseschip en biedt gezellig comfort in een stijlvolle omgeving.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het entertainment omvat een theater met 713 zitplaatsen, een nachtclub en een groot casino van 400 m².

Wij vonden

Andere zusterschepen