MSC Opera - MSC Cruises

MSC Opera

Populaire bestemmingen

Maak je klaar voor een reis vol luxe en avontuur aan boord van MSC Opera! Het populaire cruiseschip van MSC Cruises heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie; verbluffend entertainment, vele restaurants en een breed scala aan faciliteiten voor jong en oud. Ontdek het zelf en boek je cruise naar de Middellandse Zee of de Verenigde Arabische Emiraten aan boord van MSC Opera!

Populaire cruises

MSC Opera

MSC Opera is een van de populairste schepen van MSC Cruises en niet zonder reden! Dankzij de talloze kindvriendelijke faciliteiten is het cruiseschip met name zeer geliefd onder gezinnen met kinderen. De kleinste reizigers zijn dol op het leuke Spray Park, de nieuwe speelruimtes en de LEGO®, Namco® en Chicco programma's. Er is ook de 'Virtual Arcade' en tiener- en kinderclubs. Ook voor volwassenen valt er genoeg te beleven. Geniet van de voortreffelijke dineropties, waanzinnige entertainmentshows of een luxueuze spabehandeling.

In 2024 en 2025 neemt MSC Opera je mee langs de meest fascinerende bestemmingen. Verken de tijdloze allure van de Middellandse Zee, met haar historische steden, prachtige kustlijnen en rijke culturen die wachten om ontdekt te worden. Of zet koers naar de zonnige Emiraten, waar je je vergaapt aan het enorme contrast tussen hypermoderne skylines en historische bezienswaardigheden.

Schip kenmerken

Tewaterlating2004
 Passagiers1984
Bemanningsleden721
Dekken9
Breedte
32
m
Lengte
275
m
Gewicht
65591
BT
Snelheid
22
kn

MSC Opera

Bekijk een Broadwayshow, verwen jezelf met een echte 'gelato' of neem een ontspannende behandeling in de spa met uitzicht op de oceaan. MSC Opera is een kleiner cruiseschip en biedt gezellig comfort in een stijlvolle omgeving.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het entertainment omvat een theater met 713 zitplaatsen, een nachtclub en een groot casino van 400 m².

Wij vonden

Andere zusterschepen