MSC Seascape

MSC Seascape

MSC Seascape

MSC Seascape maakt optimaal gebruik van de schoonheid van de oceaan en het adembenemende uitzicht op zee en vaart in 2022 uit als onderdeel van MSC Cruises' innovatieve Seaside-klasse. Met 11 eetgelegenheden, 19 bars en lounges en 6 zwembaden, is er nooit een saai moment op dit baanbrekende schip. Boek een cruise op MSC Seascape voor een state-of-the-art cruise vakantie die je niet snel zult vergeten.

Schip kenmerken

Tewaterlating2022
 Passagiers5877
Bemanningsleden1648
Dekken19
Breedte
41
m
Lengte
339
m
Gewicht
169500
BT
Snelheid
22
kn

MSC Seascape

Slinger langs 's werelds langste zipline op zee, of haal het kind in je naar boven in het meerdere verdiepingen tellende waterpark. MSC Seascape heeft de grootste buitenruimte van alle cruiseschepen, ontworpen voor ontspanning, dineren en entertainment en is een perfecte keuze voor alle leeftijden!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Broadwayshows, acrobatiek en magie - beleef elke avond een nieuwe voorstelling in het theater. MSC Seascape heeft 20 bars en lounges! De mogelijkheden zijn eindeloos. Van het hoofdtheater of de nieuwe lounge op het achtersteven, de high-tech disco en enorme casino tot aan de sportbars - er is voor ieder wat wils!

Wij vonden

Andere zusterschepen